середу, 27 березня 2013 р.

Дворовий футбол шукає спонсора на сезон 2013 року.


Дворовий футбол шукає спонсора на сезон 2013 року.

Ми в черговий раз зіткнулися з питанням про підтримку наших змагань у фінансовому плані - попереду сезон "Весна-Осінь 2013". Цей сезон обіцяє бути ще цікавішим: кількість команд постійно зростає - уже на сьогоднішній день зголосилися брати участь 3 нових команди. Посилиться конкуренція і рівень гри команд-старожилів. Про нашому русі дізнається все більше людей і кількість глядачів постійно зростає. Про важливі події в нашому житті постійно пишуть газети і новинні інтернет-сайти.

Звертаюся до всіх учасників змагань, любителям футболу, людям не байдужим до нашої молоді та розвитку спорту в нашому місті: Ми потребуємо Вашої підтримки! Ви можете нам допомогти навіть не будучи Генеральним спонсором - можна подарувати хлопцям м'яч або оплатити сітку на ворота - будь-яка допомога буде з вдячністю прийнята й оцінена! Якщо ж Ви вирішили очолити наш футбол і взяти під свою опіку, то ми гарантуємо Вам гарну, позитивну рекламу Вашої організації, розміщення інформації на сайті,розміщення реклами на спеціальних інформаційних стендах, які виносять на поле в кожній грі змагань і висвітлення Вашої участі в ЗМІ Ківерців.

Для більш детального обговорення умов партнерства звертайтесь до Президента Асоціації дворового футболу м.Ківерці  - Озюка Миколи

тел.0997006209,0938475188, е-мейл: adf_kiverrtsi@ukr.net