неділю, 3 березня 2013 р.

Супер кубок знову відправляється у Луцьк


Ось і було зіграно третій за рахунок супер кубок волинської області АДФ , цього розу він проходив у Ківерцях. У турнірі взяли участь по 4 команди від Ківерець та Луцька. Ще перед матчами коли було відомо лише склади було зрозуміло що очікується напружена і цікава боротьба за звання кращої команди області. Перед матча ми було проведено жеребкування , у першоу матчі зустрічалися Фк Спартак та Фк Прилуцьке , ніяка з команд не хотіла програвати що і засвідчив рахунок 3-3, по пенальті виявились влучнішими Фк Прилуцьк (3-4).У дрогому матчі зустрічалися Фк Арда та Фк Воднік, ківерцівська команда розпочала дуже впевнено, але все ж більш досвідчена Фк Арда на класі переграла ківерцівську команду 8-5.
Наступними на майданчик виходив чемпіон Луцька Фк Епіцентр та команда Олега Шахранюка - Фк Олика . Матч проходив за мотивом Епіцентра, що і слудує з рахунока 2-10. Далі був дуже цікавий матч Фк Арсенал-Фк Стелла ,досить рівний матч, але все ж рідний майданчик допоміг ківер чанам здобути перемогу 5-2.
В 1/2 Фіналу Доля Звела Фк Прилуцьк - Фк Арда,Епіцентр-Арсенал.
У першому матчі команда прилуцьк контролювала ситуацію, і першими відкрили рахунок ,ле цього було мало для перемоги,Луцька команда знову ж на досвіді перемогла Фк Прилуцьк 4-9.
У другому пів фіналі знову ж ківерчани терпіли поразку, хоча з перших хвилин контролювалти гру і вели до кінця у рахунку,прикра поразка 7-8.
У Фіналі грали дві Луцькіх команди, з перших хвилин команда Епіцентр зуміла відкрити рахунок,і практично було видно що Епіцентр готовий перемагати суперників,але знову ж клас Арди не підвів не одноразовий учасник турнірів АДФЛ зумів відігратися і перемогти по пенальті. 6-6 (3-2)
Результати всіх матчів
1/4 Фіналу
1. Спартак-Прилуцьке 3-3 (по пен. 3-4)
2. Арда-Воднік 8-5
3. Олика-Епіцентр 2-10
4. Арсенал-Стелла 5-2


1/2 Фіналу

1. Прилуцьке-Арда 4-9
2. Арсенал-Епіцентр 7-8

матч а 3-е місце 

Прилуцьк-Арсенал 3-0 (тех)

Фінал

Арда-Епіцентр 6-6 (по пен. 3-2)

Найкращий воротар - Супрун Станіслав (Фк Епіцентр)
Найкращий гравець - Єфремов Леонід (Арда)


Асоціація висловлює подяку: Заболотній Анастасії, Фарині Тетяні, Коровицькій Ані - за фото звіт Супер Кубку 




 Озюк Микола – президент Асоціації дворового футболу м.Ківерці