понеділок, 4 лютого 2013 р.

Результати 3-го туру



  Ось уже і підійшов екватор Кубку ДФ Футзал 2013. 3 лютого було зіграно 3 тур, матчі видались дуже цікаві і інтригуючи. Ігровий день було розпочато не зовсім з приємної ситуації команда ФК Звірів не змогла прийняти участь у матчах, через значні травми у гравців команди,тому організатором прийшлося змінювати графік. Ото ж розпочнемо з першого матчу Полонка – Ветеран, ківерцівські ветерани показали злагоджену гру і на досвіді переграли команду ФК Полонка 7-1. Наступними на майданчик вийшли команди ФК Олика та ФК Прилуцьк, матч був цікавий тому що обидві команди хочуть здобути призи у турнірі, хлопці з Олики виглядали переконливіше і здобули перемогу 3-2. Матч ФК Імпульс – ФК Арсенал був центральним у турі, у цьому матчі вирішувалась доля переможця ліги. Матч розпочався напружено обидві команди грали від захисту. У першій п’ятихвилинці доволі впевнено виглядала команда ФК Арсенал, злагоджені дії колективу були відзначенні голом.Але надалі все йшло за сценарієм ФК Імпульс, команда зуміла зрівняти і у другому таймі вирватися у перед 2-1 на користь команди Дмитра Гаврука. Далі був дуже хороший екзамен для ківерцівських хлопців ФК Імпульс, вони грали другий матч підряд і 4 за день, гра була напружена і команда УБЛ була налаштована взяти свої перші очки у турнірі, але все ж не одноразовий чемпіон АДФК ФК Імпульс зумів перемогти 7-4. Наступний матч був дуже рівний, але знову клас гравців ФК Ветеран переміг. ФК Ветеран здобуває перемогу і наближається до призових місць Кристал 5-9 Ветеран. 


Далі на майданчику грали УБЛ 52 Полонка та Прилуцьк 52 Воднік. Відзначимо, що хлопці з УБЛ зуміли взяти свої перші залікові пункти. Далі проходив матч ФК Евертон та ФК Олика. Футболістам Евертона вже нікуди було відступати і тому з перших хвилин команда грала в атаці. Хлопцям з Олики це було на руку на контратаках вони грали впевнено і реалізували свої моменти 3-1. Уже не в одному матчі завдяки голкіперу ФК Евертона – Ігоря Волоха команда не програє з великим рахунком.

Всі глядачі були в захваті від матчу Севен-Арсенал, ніхто не залишився осторонь цього матчу. На майданчику до фінального свистка була рівна гра і боротьба. На перших хвилинах Ківерцівська команда пішла на штурм воріт ФК Севен, реалізація не підвила команду Арсенал за п’ять хвилин забила тричі, луцька команда виглядала розгублена і на перерву пішла з рахунком 5-0. У другому таймі команда Ігоря Шевельова зібралася і показала свою гру зуміла забити 3 голи, але команді не вистачило часу, перемога ФК Арсенал 3-6. Ігровий день завершував матч Евертон 6-2 Воднік, команда Ігоря Волоха впевнено переграла ФК Воднік.

Результати 3 туру:
Полонка 1:7 Ветеран
Олика 3:2 Прилуцьк
Арсенал 1:2 Імпульс
УБЛ 4:7 Імпульс
Кристал 5:9 Ветеран
УБЛ 5:2 Полонка
Прилуцьк 5:2 Воднік
Олика 3:1 Евертон
Севен 3:6 Арсенал
УБЛ 9:5 Кристал
Евертон 6:2 Воднік
Севен 3:0 Кристал (тех.)

Матчі ФК Звірів були перенесенні!

Бомбардири:
1.Оришкевич (Евертон) – 22
2.Гаврук (Імпульс) – 18
3.Шевельов (Севен) – 18
4.Медунецький (ФК Прилуцьк) – 18
5.Стасюк (Звірів) – 14
6.Шахраюк (ФК Олика) – 12
7.Дідичук (ФК Арсенал) – 11
8.Дзекан (ФК Олика) – 10

Асоціація щиро дякую Анастасії Заболотній за фото звіт

Озюк Микола – президент АДФ м. Ківерці