неділю, 20 січня 2013 р.

Старт ДФ Футзал 2013!


19 січня стартував довго очікуваний турнір  ДФ Футзал 2013!

Розпочав турнір матч між новачками ліги UBL і ФК Звірів. Команди розпочли обережно. Перший гол забили хлопці з UBL в середині першого тайму, доволі неочікувано, адже перевагою в більшості володіли гості...проте за лічені хвилини в матчі все змінив Максим Стасюк. Матч проходив цікаво, команди прагнули перемогти у всіх гравців горіли очі, але найбільше горіли вони в капітан ФК Звірів якій відзначився покером в цьому матчі.Наступний матч грали команди Прилуцька і Полонки. Підсумок матчу був для всіх неочікуваний. Хлопці з Прилуцька вирішили з першого туру показати що вони приїхали вони лише за нагородами,Матч пройшов просто в одні ворота, про що і свідчить підсумковий рахунок матчу 15:0. В третьому матчі зустрічалися Кристал і Найкраща команда Дворової ліги  Ківерець останіх років Імпульс. Матч проходив доволі цікаво, новачок ліги на початку трошки огризався.але в підсумку поступився з з рахунком 3:14.Доволі такі цікавим вийшов цікавим матч між командами Воднік та Ветераном, команди з перших хвилин почали гостро атакувати ворота один одного,до кінця матчу глядачі не знали хто ж виявиться переможцем цього цікавого матчу, в підсумку більш влучних ударів завдали гравці Ветерану вони і перемогли з рахунком 5:2.В наступному матчі грав ще один новачок ліги ФК Олика проти UBL матч проходив в атаках команди з Олики, хлопці з UBL старалися оборонятись і грати на контра атаках, але в підсумку поступилися.
Евертон з Арсеналом розпочинали матч з хвилини мовчаня в память про гравця команди Новачука Володимира, який багато разів захищав кольора Евертона та Збіроної АДФк. Матч проходив в бородьбі,оськількі це було справжне дербі яке ми спостерігаємо вже кілька турнірів,але бородьба тривала до середини другого тайму, далі хлопців з Евертона не залишилося сил протистояти Арсеналу, в підсумку Евертон поступився з рахунком 2:6. Команда Звірова зіграл просто на одному дихані з командою Полонка. В кінці гри за Полонку два голи престижу забив легіонер команди Обасі. Імпульс контролював хід гри проти команди Ветеран і у підсумку виграв з рахунком 8:2.Команда Арсенал в першому матчі показала шо вони бажають стати переможцями турніру і впевнено перемогли хлопців з Водніка 11:2. Евертону треба було реабілітовуватися за поразку в першому матчі. Команду до перемоги вів Оришкевич Орест який відзначився пятьма забитими мячами. Дуже цікавим видався матч між Оликою і Імпульсом жодна з команд не хотіла поступатися. Билися до останього. в підсумку Імпульс всетаки здобув перемогу з рахунком 8:4. Луцька команда Севен зустрічалася з командою Прилуцька,з початку матчу ігровою перевагою заволоділи хлопці з Севена.,і до кінця матчу володіли територіальною перевагою і в підсумку перемогли з рахунком 6:2. Завершував сьогоднішній ігровий день матч між Оликою і Севеном. Севен по ходу гри вів в рахунку 3:0. Але хлопці з Олики не здалися і боролися до останього і зрівняли рахунок. і на Останій хвилині обмінялися голами,і в підсумку було зафіксовано остаточний рахунок матчу 4-4.
Команда туру:
Фк Імпульс-вже дуже відома команда глядачам дворового футболу ось і у цьому турнірі команда розпочало дуже успішно і націлилась лише на перемогу,слід відзначити новачка команди Глушаков Миколу якій добре влився у колектив ,і показував відміну гру на протязі усього матчу.

Гравець туру:
Шевельов Ігор (Фк Севен) – один з лідерів команди Севен,показав хорошу гру як і в атаці так і в обороні ,відзначився 9 забитими м’ячами.

Також слід відзначити команду Фк Олика,яка показали хорошу гру , відміну зіграність. Капітан команди Олег Шахраюк всі матчі підтримував команду. Команда є відкриттям туру.

Відео з матчів:
Вадим Ковальчук спеціально для Асоціації дворового футболу м.Ківерці