суботу, 5 січня 2013 р.


З Новим Роком та Різдвом Христовим!


Шановні друзі -футболісти, через день настане, всіма нами
очікуване свято - Новий Рік!Шлях довжиною в рік практично пройдений, ще залишилось зовсім небагато і новий відлік почнеться з 1 січня. Упевнений, у кожного з нас багато відбулося за цей рік,варто тільки про це подумати, і кожен з нас знайде багато, на перший погляд, не значущих подій, які змінили наше життя, внесли щось нове і поміняли наше ставлення до вже усталеним здавалося б речам. Для Асоціація дворового футболу, як для проекту,який підтримується усіма нами, також відбулися зміни. Протягом року ми постійно рухалися,іноді роблячи кроки назад,але все-таки більше ми йшли вперед і вчилися.
Хочу звернутися до тих людям, які цінують в футболі щось більше,ніж гру, призи, похвали. Я звертаюсь до тих,
 командам, гравцям,які приходять побачити друзів на поле і
 зіграти з ними футбол.Спасибі вам за ваше ставлення до гри і за те,що відчуття свободи,яке дарує дворової футбол, не згасає в ваших серцях. Дуже важливо не втрачати це почуття і бігати в футбол, як хлопчиськами ми бігали в дворах. Згадайте це ..
Ми, організатори АДФ,намагалися зробити футбол цікавим і
 створити "домашню обстановку "для вас.Багато що зуміли, але багато чого ще потребує доопрацювання і це підштовхує нас до дії.Нас небагато, але ми намагаємося і віримо в дворовий футбол.Ми бажаємо вам веселих свят, добра вашим сім'ям та успіхів у улюблених справах!

З повагою Асоціації дворового футболу