середу, 25 липня 2018 р.

Напередодні-фінальних матчів АДФ Волині

  Непомітно промайнув місяць футбольних баталій, на змаганнях під егідою Асоціації дворового футболу Волині. Незважаючи на дощову погоду на майданчику вирувала справжня спека під час проведення чемпіонату. Зазначимо, що за золоті медалі змагались відразу, як і юнаки, так, і старші колективи.
  Перейдемо, саме до "Дитячо-юнацької ліги". У суботу юнаки розіграють - друге коло чемпіонату за підсумками якого і визначаться призери. Після перших поєдинків, без втрати очок іде колектив - "Альяс" (Рожище), у слід за ними розташувалися - "Колос" (Ківерці), третій рядок посідають - “Street Athletes” саме між цими трьома колективами нас очікує запекла боротьба за головний трофей!
  "Дворова ліга", готує для вболівальників, не менше інтриги, після стартових поєдинків, першу сходинку розділяють - "Феміда Юнайтед" та "ВестСайд", хороші можливості поборотися за трофеї зберігають - "Жидичин", "Фенікс" та "Метеор", великою загадкою залишається колектив із прилуцького - "Шігірюм", котрий має у запасі, ще два не зіграних матчів.
  Зазначимо, що поєдинки під егідою Асоціації дворового футболу Волині, відбуваються за багаторічної підтримки депутата, Волинської обласної ради - Дейни Володимира Юрійовича.
  Також організатори висловлюють подяку технічному партнеру - компанії "Bimmer- Продаж дисків та шин дляавтомобілів марки BMW"
  Запрошуємо усіх прихильників гри мільйонів, долучатися до футбольного свята та розділити емоції перемоги разом із колективами!
  По завершенню поєдинків відбудеться церемонія нагородження учасників чемпіонату.

Футбол-Відпочинок-Друзі!




0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка