понеділок, 23 квітня 2018 р.

Кубкові матчі АДФ Волині – тріумф Шігірюма


Асоціація дворового футболу Волині, продовжує підготовку до регулярного чемпіонату, котрий стартуватиме в кінці травня. Організатори вкотре готують масу нововведень, одна з них це регулярний чемпіонат у двох лігах, також паралельно проводитимусь змагань для дітей у вікових категоріях U-12, та U-16. Отож, старт кубкових поєдинків підтвердив яскраві наміри оргкомітету до вдосконалення та розвитку аматорського спорту, шість колективів отримали нагороди за підсумком кубкових поєдинків.
Кубкові матчі проходили у цікавому форматі, спершу колективи розділили у дві групи по 4 команди, далі відповідно до зайнятого місця у групі змагалися за три кубки у відповідності за рангом.
У фіналі “Bronze Cup” зустрілися “ГПЗ” та “Козаки” (Ковель). Гра була досить динамічна, відзначимо самовідданість ковельчан, адже команда приїхала у складі п’яти людей та зуміла нав’язати боротьбу суперникам, та все ж досвід лучан та вправні заміни взяли своє – перемога 3:5.
Фінальний поєдинок “Silver Cup” дарував хороші сподівання для перемоги колективу “WestNet”, адже команда вправно турнір за турніром крокувала до бажаного трофею. Лучанам випала нагода зустрітися у дербі з “Іскрою”, гра була не поступливою, адже обидва колективи розуміли чого варта помилка, як результат 0-0 та серія пенальті, де фортуна посміхнулася “WestNet” 5-4!
Не менш драматичний був фінальний поєдинок у “Grand Cup”, де зустрічалась Кременець та Шігірюм (Прилуцьке). З перших хвилин поєдинок проходив під мотивами колективу з Прилуцького, який впевнено тримав перевагу у 2 м’ячі, але за хвилинку до завершення матчу колективу з Кременеця, вдалося спершу скоротити відставання, а зрештою перевести матч у серію пенальті 3-3! Камбек вдався, матч походив за мотивами кращих фіналів світу, але все ж фортуна була на боці “Шігірюма” перемога 3:2 у серії та звучання пісні Шігірюм-Шігірюм, ще довго лунав над Ківерцівським майданчиком.
По завершенню матчів голова АДФ Волині Микола Озюк нагородив кращих гравців та колективи пам’ятними відзнаками та кубками.
Зазначимо, що вкотре турнір відбувається за підтримки генерального партнера АДФ Волині, депутата Волинської обласної ради Дейни В. Ю.
Отож, до нових зустрічей на турнірах під егідою Асоціації дворового футболу Волині. 
Футбол-Відпочинок-Друзі




0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка