вівторок, 17 липня 2018 р.

Дворові футболісти Волині – перетнули екватор чемпіонату

На вихідних на міському стадіоні, що у Ківерцях, проходив черговий тур “Дворової ліги”. У слід за дорослими командами на футбольну арену вийшли юнаки (U-16). Досить приємно, що до змагань долучилися колективи з усіє області, зокрема, крім Ківерцівських команд до участі долучилися команди з м. Рожище та колектив з Радомишля.


Отож, перейдемо до юнаків. Зазначимо, що змагання відбуватимуться за форматом ліги – у два кола. Таким чином інтрига змагань зберігатиметься до останнього туру. Після зіграних чотирьох поєдинків лідирує команда “Альянс” (м. Рожище), на другому місці колектив “Колос” (м. Ківерці), а на третьому – розмістився досить амбітний колектив “Street Athletes” (м. Ківерці). Але, усі цікаві поєдинки ще попереду. Наступний тур юнаки зіграють 28 липня.

 Також інтрига зберігаються і у дорослих змаганнях. Практично усі команди мають можливість реальні шанси поборотися за нагороди. Після відіграних чотирьох поєдинків, з десятьма заліковими пунктами лідирує команда “Феміда Юнайтед”, друге місце займає “ВестСайд”, а на третьому місці розмістилась команда “Жидичин”.


Зазначимо, що як завжди, наші турніри відбуваються за підтримки депутата Волинської обласної ради Дейни Володимира Юрійовича, за що висловлюємо йому щиру подяку!


Особливе дякую хочеться висловити керівникам дитячих команд, які виявили бажання прийняти участь у турнірі і залучити молодь до активного відпочинку.

 Організатори закликають долучатися до “гри мільйонів” та підтримувати здоровий спосіб життя! Очікуємо усіх прихильників футболу на поєдинках під егідою АДФ Волині!!! Приходьте підтримати ваші улюблені команди!!!


0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка