четвер, 5 липня 2018 р.

АДФВ літо - на старт!

 Черговий турнір під егідою Асоціації дворового футболу Волині, стартує уже 8-го липня.  Гравців та вболівальників очікує надзвичайно гарячий липень, адже організатори підготували “хет-трик” – у неділю стартує ліга АДФВ, з 15-го липня Дитячо-юнацька ліга АДФВ, а підіб’є підсумок кубок ліги.

 У чемпіонаті візьме участь 8 колективів, а саме: “Альянс” (Рожище), “Жидичин” (Ківерцівський район), “Метеор” (Луцьк), “Сахарадо” (Луцьк), “Шігірюм” (Ківерцівський район), “Фенікс” (Луцьк), “ВастСайд” (Луцьк) та “Феміда-Юнайтед” (Луцьк). Команди розіграють між собою звання чемпіона, а по завершенню чемпіонату -  кубок, зазначимо, що до участі кубку долучаться, ще 8 команд, таким чином за звання чемпіона поборються 16 команд!

 Також відзначимо, що стартував набір на “Дитячо-Юнацьку лігу U-16”, котрий триватиме до 12 липня, тому слід поспішити подати заявковий лист, щоб не залишитись осторонь турніру, подати заявку можна за посиланнямhttp://goo.gl/forms/02W0v2f7x0

 Колективи, котрі бажають долучитися до розіграшу кубку, мають змогу подати заявку до 18 липня (кубкові матчі проходитимуть у одноденному турнірі)
Деталі за телефоном: 099-700-62-09

А усіх любителів гри мільйонів запрошуємо, та місцевий майданчик міста Ківерці. Хорошу атмосферу та гарний настрій гарантуємо. Футбол-Відпочинок-Друзі

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка