вівторок, 21 березня 2017 р.

Футбольне свято в Маневичах

18 та 19 березня, у смт Маневичі, вперше було проведено турнір з дворового футболу “Grand Cup Маневичі”. До районного центру з’їхались команди з м. Луцька, Ківерцівського, Ковельського, Рожищенського та Маневицького районів.
Отож, за підсумками жеребкування, 12 колективів було розподілено на 4 групи, з яких у наступний раунд проходили 2 кращих колективи. Найцікавішою виявилась група С (“КовельСільмаш” (м. Ковель), “Сахарадо” (м. Луцьк) та “Сокіл” (Рожищенський р-н), усі колективи не одноразово приймали участь у турнірах під егідою АДФВ, тому глядачі спостерігали за цікавими баталіями.
У наступний день змагань, не зважаючи на дощову погоду, глядачі, котрі все ж прийшли підтримати команди, мали можливість спостерігати за цікавими поєдинками. У ¼ Фіналу родзинкою став поєдинками між “Екоресурс-Волинь” та “Сахарадо”, після першого тайму команда “Сахарадо”, вела з перевагою у три м’ячі, але у підсумку, завдяки самовіддачі та командним діям гравці “Екоресурса” зуміли вирвати перемогу.
В півфіналі не менш цікавим був поєдинок між “Оконськом” та “Екоресурсом”, на перерву колективи пішли за рахунку 1-1, обидві команди красиво комбінували, показуючи якісний футбол, не зважаючи на дощову погоду та слизьке поле, але у підсумку все ж перемогу виборов “Оконськ” – 3-1.
У матчі за 3-е місце зійшлися команди з Ковельського та Маневицького районів. Глядачі побачили аж дев’ять забитих голів. З рахунком 6-3 перемогу святкувала команда “КовельСільмаш”. Таким чином бронза турніру поїхала до Ковеля.
Перед фінальним матчем розпочався дрібний сніжок, але на майданчику кипіла справжня спека. У матчі за звання переможця турніру зійшлися два колективи з Маневицького району. Переможці осіннього чемпіонату АДФ “ФК Оконськ”, впевнено розпочали гру та домінували упродовж усього матчу. Незважаючи на усі спроби кіпера ФК “Манчестер” врятувати команду, перемогу з рахунком 6-1 святкувала команда з Оконська.
Отже, призерами турніру стали:
ІІІ місце – “КовельСільмаш”;
ІІ січце – ФК “Манчестер”;
І місце – “ФК Оконськ”;
Особисті нагороди також отримали найкращий гравець турніру Віктор Сущ (“ФК Оконськ”) та найкращий воротар турніру Євген Малоголовець (ФК “Манчестер”).
“Надзвичайно якісний футбол подарували нам усі учасники турніру, надіюсь, що надалі до нас буде долучатися все більше команд з усіх куточків Волині, а ми, у свою чергу, розвиватимемо та вдосконалюватимемо рівень ліги та старатимемось заохочувати молодь до активного відпочинку” – зазначив голова Асоціації дворового футболу Волині – Микола Озюк.
Своїми враженнями про турнір також поділився гравець ФК “Оконськ” Віктор Сущ: “Хороший видався турнір, приємно, що велика кількість команд з різних куточків Волині зібралися на цьому заході. Змагаючись з командами хорошого рівня, є можливість зростати, як гравцеві. Вдячний організаторам за хороший турнір”.
По завершені кращі команди та гравці отримали цінні подарунки від Асоціації, а також подарункові сертифікати на знижку від технічного партнеру компанії “RICHIOLI”.
Отож, до нових зустрічей на майданчиках під егідою АДФ. 

 






Прес-служба АДФ Волині

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка