понеділок, 12 грудня 2016 р.

НАГОРОДИЛИ КРАЩИХ: "Золотий м`яч" АДФК отримав Дмитро Гаврук! Вітаємо

9 грудня, в залі більярдного клубу “Адреналін”, відбулася надзвичайна подія – вручення “Золотого м`яча” Асоціації дворового футболу Волині. 

Уперше в історії дворового футболу України, саме волиняни провели подібний захід, на який зібралися учасники, тренери, партнери та вболівальники. 

Захід розпочався із розповіді про організацію, так як паралельно до церемонії нагородження, Асоціації святкувала своє 5-річчя, як було зазначено на відео презентації. За 5 років свого існування Асоціація провела 63 турніри, з них 3 Всеукраїнського рівня. 


Після короткої розповіді до слова було запрошено генерального партнера організації – Дейну Володимира Юрійовича, котрий уже 3 роки підтримує асоціацію. 

Як зазначив голова Асоціації дворового футболу Волині Микола Озюк: “Надзвичайно приємно, що така велика кількість людей відвідало наш захід, приємно що нами цікавляться та з кожним роком все більше і більше команд долучається до нашого футбольного руху, адже дійсно, футбол об’єднує”. 

Далі відбулася найочікуваніша подія вечора, де Микола Озюк разом з Дейною Володимиром Юрійовичем, нагородили кращих гравців, партнерів, представників ЗМІ пам’ятними подарунками. 

Отож, нагороди отримали: 

Найкращий голкіпер сезону 2016 – Бльох Андрій (ФК Духче/ ФК Рух) 

Найкращий захисник сезону 2016 – Лісовецький Микола (ФК Оконськ) 

Відкриття сезону 2016 – Бандура Іван (ФК Шігірюм) 

Автор найкращого голу 2016 – Вознюк Костянтин (ФК ГПЗ) 

І головний трофей дістається – Гавруку Дмитру (ФК Імпульс) 

Під кінець свята організатори презентували турнір: “ADF LNTU Premium Cup” котрий пройде 24-25 грудня у спорткомплексі Луцького національного технічного університету, довідки про турнір можете дізнатися на сайті та спільнотах соц.мережах. 

Організатори щиро дякують усім гравцям, тренерам, представникам команд, технічним та генеральним партнерам, працівникам ЗМІ, за багаторічну підтримку дворового футболу на Волині! 

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка