середу, 28 грудня 2016 р.

МФК Форца" (Житомир) - володар всеукраїнського «ADF-LNTU Premium Cup»

 Уже традиційно впродовж 24-25 грудня Асоціація дворового футболу Волині, спільно з кафедрою Луцького національного технічного університету, провела Всеукраїнський турнір з дворового міні футболу 4х4. До участі в турнірі долучилися команди із різних куточків Волині, а також два колективи із Житомира, це команди “Форца” та “ГазМяс”.

За підсумками жеребкування учасники були розділенні на 4-и групи по 4-и команди у кожній. Досить важко виділити котрусь із груп, адже, дійсно, матчі у всіх групах були надзвичайно цікаві та напруженні.
Після проведення групового етапу, глядачів очікували не менш цікаві матчі плей-офф.

 У першому чвертьфіналі матчі зустрілися минулий переможець “ADF-LNTU Premium Cup” “Кураж” (Горохів) та постійний учасник турнірів під егідою АДФВ – “Сахарадо”. З перших хвилин поєдинку, домінувати почали горохівчани. Хороші атаки та красиві комбінації, зрештою, дійшли логічного завершення – на перерву колективи пішли з рахунком 2-1 на користь “Куражу”. Фаворитом ж другого тайму стала команда “Сахарадо”, котра зуміла мобілізуватися та досить правильно використовувати свої сили. Спочатку лучани зрівняла рахунок, а під завісу матчу зуміли вирвати перемогу з рахунком 6:4.

Наступний чвертьфінальний матч відбувся між командами: “Стара Гвардія”, яка попередні турніри носила назву “ГПЗ” та команда “ВетеранЛНТУ”. Матч розпочався досить рівною грою, команда “ВетеранЛНТУ” досить розумно захищалася та швидко переходила в контратаки, але все ж молоді та енергійні гравці “Старої Гвардії”, зуміли дотиснути суперника та перемогти з рахунком 3:5.

Наступними на майданчик вийшли колективи “Козаки” (Ковель) та “Оконськ” (Маневицький район). Для команди з Оконська гра вийшла досить легкою, адже напередодні декілька гравців, через проблеми із здоров’ям змушенні були пропустити матч. Як результат – перемога Оконська з рахунком 5:0.

Останнім чвертьфінальній матч був не менш цікавий. У ньому зустрічалися команда “Форца” (Житомир) та команда “Блудів” (Горохівський район). Обидва колективи були налаштовані на перемогу. Житомиряни старалися контролювати м’яч, але колектив з Блудова, досить впевнено оборонявся. У підсумку футзалісти з Житомира все ж зуміли здобути перемогу – 4:2.

У першому півфінальну матчі турніру зустрілися колективи “Стара Гвардія” та “Форца”. Дві дуже згуртовані команди, з хорошою фізичною та тактичною підготовкою. Глядачі, котрі спостерігали за цією грою, були приємно враженні, адже обидві команди не відсижувалися біля своїх воріт, а впевнено атакували. Все ж результативнішими виявилися хлопці з Житомира, котрі й святкували перемогу з рахунком 7:4.

Наступний півфінальний матч між командами “Сахарадо” та “Оконськ” був не менш цікавим. Колектив з Маневицького району, котрий впродовж усього турніру показував хороший футбол та був явним фаворитом на перемогу, зустрівся з впертими та завзятими хлопцями із “Сахарадо”. Глядачі спостерігали силовий напружений фут зал, у якому перемогу святкувала команда Сахарадо з рахунком 5:2.

Матч за 3-е місце було справжньою родзинкою турніру. Маса емоцій, справжня боротьба, серія післяматчевих пенальті, що може бути краще….
Отож, за 3-е місце боролися “Стара Гвардія” та “Оконськ”. Команда Стара Гвардія змінивши свою схему гри, почавши грати із воротарем як з польовим гравцем, досить вразила суперника, хороші атаки завершувалися результативно, за 2 хвилини до кінця матчу Стара Гвардія мала перевагу у 2 м’ячі, але команда з Оконська, проявивши характер, змогла зрівняти рахунок та перевести матч у серію пенальті, де й здобула вольову перемогу 5:5 (по пен. 4:2).

Фінальний матч був теж досить цікавий, але все ж краще підготовка команди Форца, та рівноціні заміни дали своє, заганявши фізично команду Сахарадо, житомирчанам вдолося перемогти з рахунком 7:4 та здобути головний трофей турніру.

Вдруге в історії Асоціації дворового футболу Волині кубок їде до Житомира.

По завершенню матчів Голова Асоціації дворового футболу Микола Озюк, спільного з завідувачем кафедри фізичного виховання ЛНТУ Савчуком Сергієм Ананієвичом, нагородили команди пам’ятними подарунками.




0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка