середу, 1 лютого 2017 р.

Інтерв'ю з Головою Асоціації дворового футболу Волині - Миколою Озюком

Ось і розпочався новий 2017 рік. Для Асоціації дворового футболу Волині він був досить насичений, адже було проведено 15 турнірів участь у яких прийняли 750 учасників!

Про плани на поточний рік, ми поспілкувалися з Головою АДФ Волині Миколою Озюком.

– Микола, розкажіть, що слід очікувати гравцям, тренерам, вболівальникам на турнірах Асоціації дворового футболу Волині у новому 2017 році?

– Доброго дня, друзі! Перш за все хочу привітати усіх з прийдешнім Новим роком! Побажати усім міцного здоров’я, миру та побільше перемог! У 2017 році перед організаторами стоїть чітка задача – вдосконалити та розширити масштаб ліги, а також заохочення ще більше населення до “гри мільйонів”.
Плануємо проводити турніри у Луцьку, Ківерцях, Маневичах, Ковелі, також будимо намагатися налагоджувати зв’язки у інших регіонах області. У планах на 2017 рік є співпраця з декількома провідними спортивними та молодіжними організаціями України. Плануємо налагоджувати зв’язок з новими спонсорами та партнерами, компаніями спортивного одягу та інвентарю, для того щоб учасники наших турнірів мали змогу отримувати хороші заохочувальні призи та мали можливість придбати якісний товар за низькими цінами!
Організація вже підготувала весь потрібний пакет документів для отримання статусу обласної, що лише позитивно вплине на її роботу. У поточному році маємо в планах проводити турніри серед дітей, юнаків та ветеранів!

– Чи змінився керівний склад Асоціації у порівняні з 2016 роком?

– Заступником Голови організації залишається – Поліщук Василь, Головою суддівського комітету – Занько Олег, Полійчук Олександр очолить прес-службу АДФВ, також допомогу будуть надавати керівники та представники футбольних команд по регіонах. Уже є домовленості про відкриття осередку у Маневицькому районі, яким буде опікуватися керівник команди ФК Оконськ – Анатолій Коніщук. У свою чергу ми продовжимо співпрацю із представником команди ФК Жидичин – Аркадієм Ткачуком. Не виключаю, що з’являться й інші нові обличчя, котрі будуть допомагати у розвитку ліги.

– Коли стартує перший турнір?

– На даний час тривають підготовчі роботи: оновлюємо сайт, ведемо перемовини по місцю проведення, вдосконалюємо положення. Якщо все піде за спланованим графіком, то в перши числах лютого розпочнеться набір команд для участі у футзальному турнірі АДФ Волинь. Саме зараз ведемо перемовини із спортивними залами у м. Луцьку, Ківерцях та Маневичах.
Турнір плануємо провести на протязі 2-х днів, попередньо на участь зголосилося 16 команд, які будуть розбиті на 4 групи. Перші 2 команди свої груп продовжать боротьбу за головний трофей, а 3-і команди – зіграють кубок Першого дивізіону. Таким чином будимо заохочувати колективи різних рівнів для участі у турнірах, а учасники ліги зможуть отримати ще більше подарунків!

– На протязі трьох років Генеральним партнером Асоціації був депутат Волинської обласної ради Дейна Володимир Юрійович, ви продовжуєте співпрацю?

– Так, Володимир Юрійович і надалі буде підтримувати нашу лігу, за що щиро хочу йому подякувати. Надзвичайно приємно, що є такі люди, які хочуть підтримувати спорт та розвиток молоді.
Також ми продовжуємо співпрацю з нашим технічним партнером компанію “RICHIOLI”.

– Яку кількість турнірів плануєте провести у 2017 році?

– Максимально можливу! Ми не ставимо певних планок, старатимемося працювати по-максимуму.

– У минулому році під егідою АДФ Волині уперше було проведено турнір 11х11. Чи плануєте у 2017 році розвивати цей формат? Чи будите проводити звичайні турніри 5х5 та 7х7?

– Безперечно ми будимо розвивати цей формат турнірів, адже як уже було сказано Асоціація планує розвиватися і вдосконалюватися! Є ідея провести турнір 11х11 по усіх регіонах області, після чого, переможці зустрінуться у фінальній частині, у двобої за головний трофей. Але ми й надалі будемо проводити уже звичні для учасників та вболівальників турніри 5х5 та 7х7.

Тож до нових зустрічей на турнірах АДФ Волині!

Прес-служба Асоціації дворового футболу Волині

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка