понеділок, 12 травня 2014 р.

Чемпіонат "Дворова ліга" 2014 на старті

10 травня стартував черговий турнір під егідою АДФК – Чемпіонат “Дворова ліга” – 2014. Вперше турнір проходить на трав’яному полі , зазвичай цей чемпіонат ми проводимо на штучному майданчику. Отож  за звання чемпіона “Дворвої ліги  2014” позмагаються 11 колективів з району. На передодні турніру відбулася зустріч керівників команд , де було вирішено ряд організаційних команд, отож цьогорічний турнір пройде за семою – Чемпіонат в одне коло , а також по закінченню чемпіонату буде проведено кубок, в якому позмагаються 8-м кращих команд чемпіонату.
Отож 1-й тур чемпіонату відбувся 10 травня ,розглянемо найбільш емоційний матч дня. Найцікавішим матчем виявився матч між командами  - “Джокер- Патріот” , дійсно цей матч можна назвати місцевим “дербі“ ,дві команди з міста підійшли до старту сезону з однією метою – перемога.
На футбольному полі було видно – боротьбу,емоції та дуже цікавий футбол до завершальних хвилин матчу. Поєдинок завершився з рахунком 1-1 . Вболівальники отримали вдосталь хороших емоцій від поєдинку.
   
Результати всіх матчів суботи :

1.Штурм-Джокер 0-1
2.Технік-Авангард 1-2
3.Патріот-
Winners 3-0
4.Авангард-Цукровий 1-4
5.Вишнів-Рух 0-9
6.Джокер-Патріот 1-1
7.
Цукровий-Шігірюм 0-2
8.Вишнів-Штурм 0-8
9. Рух-Шігірюм 1-4
10.Технік-Цукровий 1-0

 
У неділю було зіграно наступні тури чемпіонату ,теж було багато вражень. І знову нас очікував цікавий поєдинок де Чемпіон – Дворової ліги – Шігірюм зустрічався з командою Джокер . Гра проходила на досить високих нотах, лише в серединні 1-го тайму було забито 1-й гол , відзначився гравець Джокера – Дмитро Курило .У другому таймі все проходило за схожим сценарієм ,досить багато боротьби ,емоцій , але все ж команді Джокер знову вдалося відзначитися,автором голу став капітан команди – Оришкевич Орест. Все ж від кінець матчу один гол забив – Шитов Олександр, алекоманда Шігірюм зазнала поразки 1-2.
Результати матчів неділі (11 травня)

1.Вишнів-Winners 0-2
2.Рух-Авангард 1-1
3.Вишків-Штурм 3-8
4.Вишнів-Джокер 0-11
5.Патріот-Штурм 0-1
6.Шігірюм-
Winners 6-3
7.Вишків-Патріот 0-5
8.Авангард-
Winners 4-2
9.Шігірюм-Джокер 1-2
10.Технік-Вишків 0-3

По підсумках двох ігрових днях ,можна зробити висновок що нас очікує  - боротьба до самого кінця турніру. Тому не варто робити будь-які прогнози, вся боротьба попереду!
Також асоціація запрошує вболівальників футболу відвідувати матчі чемпіонати – ігри проходять по вихідним з 11-30 до 18-00 чекаємо вас,командам потрібна підтримка!
Календар на наступний тур очікуйте у середу о 18-00.



З повагою голова асоціації дворового футболу м.Ківерці – Озюк Микола   

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка