середу, 5 березня 2014 р.

Рішення КДК від 1 березня 2014 року

У календарному матчі 5-то туру , в заявку на гру Джокер-Рух ,від представника команди Джокер було подано гравця , якого не було внесено у заявку на чемпіонат. Під час перевірки протоколу, виконавчим комітетом АДФК на чолі з – Гоменчуком Дмитро,Кубовим Борисом та Головою Асоціації – Озюком Миколою було прийнято рішення не проводити матч, та зарахувати технічну поразку команді Джокер 5-0.Зазначемо також ,що на попередні матчі команда Джокер теж намагалась внести в заявку на матч гравців,які не були у заявці на чемпіонат. В попередніх ситуаціях ,асоціація пішла на поступки команді,та дозволила проводити матч,без гравців які не були офіційно зареєстровані. 
Шановні керівники команд! Прохання не вдаватись до порушення регламенту,та виконувати всі вимоги встановленні в регламенті. Відповідно з наступного туру заявки кожної команди будуть детально перевірятися! 

Також було прийнято рішення щодо вилучення гравця у матчі Шігірюм-NonStop 
КДК Постановило! Дискваліфікувати гравця команди "Шігірюм" Левчука Дениса на 1 гру,та накласти грошовий штраф у вигляді 25 грн .Команда не сплативша штраф,до наступної гри не допускається! У разі не сплати,зараховується технічна поразка 5-0

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка