вівторок, 22 жовтня 2013 р.

ФК «ШІГІРЮМ» – НАЙКРАЩА КОМАНДА Чемпіонату “ДФ Вулиця” – 2013!

ФК «ШІГІРЮМ» – НАЙКРАЩА КОМАНДА
Чемпіонату ДФ Вулиця” – 2013!

Ось і підійшов до завершення черговий турнір під егідою Асоціації дворового футболу м. Ківерці. Турнір був надзвичайно цікавим і напруженим. Родзинкою чемпіонату було проведення кубку ДФ Вулиця ,таким чином організатори додали  ще більшу мотивацію для команд , оскільки будь-яка з команд ,не зважаючи на місце у лізі , могла здобути почесний трофей.
У підсумку переможцем “Чемпіонату ДФ Вулиця - 2013” стала команда з Прилуцька – “Шігірюм”, ІІ місце зайняла команда – Фк Звірів, а почесне ІІІ місце ківерцівська команда – КІК.
Далі було проведено жеребкування Кубка “ДФ Вулиця - 2013” – кубкові пари склали: Airbites – Шігірюм 0:3, КІК - Одеради 1:0 , Суськ – Атлетико 4:0, Рух - Звірів 2:1
Найцікавішим матчем виявилась зустріч Рух – Звірів, першим вдалося відзначитися команді Фк Звірів,потужним ударом відзначився Максим Стасюк, але ківерами вдалося швидко відігратися та скоротити відставання, а у другому таймі здобути перемогу 2-1.

У першому півфіналі зустрілися Шігірюм та КІК, фаворитами була команда з Прилуцького, оскільки команда впевнено переграла КІК у чемпіонаті, але команда КІК досить впевнено розпочала матч і зуміла дати хороший бій. Команди в основний час не виявили переможця,команда Шигірюм в серії пенальті здобула перемогу 5-4!

Другими на майданчик вийшли  Фк Суськ та  Фк Рух, як і у попередньому матчі долю поєдинку вирішила серія пенальті, команда Суськ була влучнішою перемога 5-4! 

Отож, у Фіналі Кубку протистояння:
Шігірюм – Суськ.
Матч розпочався з рівної гри, завдяки вдалим діям голкіпера команди ФК Суськ рахунок після першого тайму не було відкрито, та у другому таймі першими відзначилась команда Шігірюм,гол забив - Володимир Піддубний, здавалось вже все зрозуміло, але на заключній хвилині матчу команді Суськ вдалося відігратися 1-1!І чергова серія пенальті! Досить цікаво було спостерігати, але все ж фортуна була на сторонні – Фк Шігірюм ,перемога 7-6! ШІГІРЮМ – ОФОРМЛЯЄ ЗОЛОТИЙ ДУБЛЬ ,вигравши як чемпіонат так і кубок!

Далі переможці отримали подарунки від АДФК та гравців луцької Волині – цього разу кращі гравці турніру отримали подарунок від – Дмитра Козьбана та Редвана Мемешева!
Отож, перемогу у “Дворовій лізі - 2013” здобула команда ФК Шігірюм, ІІ – Звірів, ІІІ – КІК (переглянути турнірну таблицю)
Володарем Кубка стала команда ФК Шігірюм, друге місце здобули футболісти з ФК Суськ.


Найкращий воротар – Костянтин Блеянюк (Фк КІК)
Найкращий бомбардир – Максим Стасюк (Фк Звірів)
Найкращий гравець – Дмитро Медунецький (Фк Шігірюм).
Найкращий захисник – Тарас Романюк (Фк КІК)
Відкриття турніру – Володимир  Піддубний (Фк Шігірюм).


Асоціація дворового футболу міста висловлює подяку головному спонсору “Дворової ліги - 2013” – Дейні Володимиру Юрійовичу, гравцям ФК «Волинь» Дмитру Козьбану та Редвану Мемешеву.

Микола ОЗЮК,
Голова Асоціації дворового футболу м.Ківерці.
Фото – Тетяни Фарини.
Переглянути більше фото

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка