вівторок, 1 жовтня 2013 р.

Збірна 2-го тур

Вадим Ковальчук (Рух)

Завдяки голкіперу Фк Рух команда зуміла здобути перші очки у турнірі, своїми впевненими діями Вадим немовби заряджав команду. Ковальчук грав дуже впевнено і холоднокровно ,а в матчі з командою КІК продемонстрував відміну реакцію.

Тарас Романюк (КІК)

Завдяки впевненої гри Романюка в обороні, команді КІК вдалося здобути дві перемоги. Своїми діями Тарас продемонстрував - впевненість та досвід. 

Ілля Кравчук (Атлетико)

Ілля вже декілька разів приймав участь у турнірах під егідою АДФ, ми звикли бачити Кравчука в атаці, але у цьому чемпіонаті Ілля відпрацьовує в обороні , є дужу корисний в команді,завдяки його діям команда заряджала впевненістю,і в важкому матчі з Airbites команді вдалося зрівняти рахунок.

Дмитро Гоменчук (Шігірюм)

Декілька разів в матчі Дмитро опинявся в потрібному місці в потрібний час, Дмитро як допомагав команді оборонятися так і був корисний в атаці,в двох матчах Дмитро відзначився 3-ма голами.

Богдан Петрук (Рух)

Богдан своєю самовіддачею - продемонстрував відміну гру , дуже добре Богдан відпрацював в центрі поля , був корисний як в атаці так і в захисті

Микола Дідичук (КІК)

Микола впевнено діяв на полі,мав декілька хороших нагод щоб відзначитись голом, у 3-му турі Микола 3-і відзначився.

Мксим Стасюк (Звірів)

Після трьох матчів Максим відзначився 9-ма забитими голами, ставши кращим бомбардиром турніру після 3-х турів. На даному етапі турніру Максим є найкориснішим гравцем.

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка