середу, 25 вересня 2013 р.

Кубок ДФ Вулиця - старт!

Кубок ДФ Вулиця - старт!



Після нетривалої перерви Асоціація дворового футболу повертається до своєї діяльності.

22 вересня стартував турнір “Кубок ДФ Вулиця-2013”. У першому турі глядачі спостерігали велику кількість забитих м'ятчів та небезпечних моментів. Вже на старті турніру забили 38 красивих голів!
На останній у цьому році турнір заявку подало 11 колективів з усього Ківерцівського району. Отож, перейдемо ближче до знайомства з командами.
Після 1-го туру лідером турніру є новачок змагань - команда "Airbites". У першій грі з минулорічним переможцем Фк "Рух" команда святкувала перемогу з рахунком 4:0. А от у другому матчі "Airbites" менш поталанило: впродовж матчу вони контролювали хід гри, але все ж на останніх хвилинах підопічні Дмитра Стадницкого зрівняли рахунок - 1:1. В свою чергу, ФК "Джокер" у першому матчі переміг команду "КІК" з рахунком 1:0. Також впевнену перемогу здобув Фк "Звірів", перегравши новачка турніру ФК "Arsenal": 10:2 .У цьому матчі п'ятьма голами відзначився Максим Стасюк. Досить невпевнено стартував переможець минулого турніру – Фк "Рух" - команда зазнала дві поразки. Для підопічних Миколи Озюка матч з Фк "Атлектико" розпочався досить вдало. Вже на перших хвилинах вдалося відзначитися Тарасу Супрунцю, але команда "Атлетико" показала характер. Ще до перерви їм вдалося вирватись вперед з результатом 2:1. В другій половині матчу було багато марних спроб зрівняти рахунок, але в одній з контратак "Атлетико" вдалося вийти в переможчі. 3:1 - по закінченню матчу. В наступній грі "Атлетико" зазнали поразки від Фк "Одеради" - 1:2. Також відзначимо команду Фк "Жидичин" – це наймолодші учасники на турніру, вік яких 15 -16 років.У дебютмому протистоянні вони зазнали поразки - 7:1. 


Результати решти матчів:

1.Fc Arsenal – Фк Жидичин 7-1
2.Aіrbaites – Фк Рух 4-0
3.Атлетіко – Одеради 1-2
4.Джокер – КІК 1-0
5.Arsenal – Звірів 2-10
6.Атлетіко– Рух 3-1
7.Aіrbaites – Джокер 1-1
8.КІК – Одеради 3-1

mico7Бомбардири після 1-го туру :
1.Стасюк (Фк Звірів) – 5
2.Крикун (Airbites) – 4
3.Климець (Fc Arsenal) – 3
4.Гламазда (Фк Джокер) – 2
5.Ференц (Одеради) – 2
6.Ренькас (КІК) – 2
7.Міщук (Fc Arsenal) – 2
Попередження :
1.Міщук (Fc Arsenal)
2.Халак (Airbites)
3.Гламазда (Фк КІК)
mico5Вилучення :Гламазда (Фк Джокер)



0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка