понеділок, 12 вересня 2016 р.

RICHIOLI – НОВИЙ ТЕХНІЧНИЙ ПАРТНЕР АСОЦІАЦІЇ ДВОРВОГО ФУТБОЛУ ВОЛИНІ

Виробник спортивного спецодягу та спортінвентаря компанія Richioli став новим партнером АДФВ


Тепер на футболістів Волинської дворової ліги очікують приємні сюрпризи, оскільки учасників та переможців змагань по завершеню сезону очікують подарунки та заохочувальні призи від нового технічного партнера компанії "Richioli". Також футболісти чемпіонату АДФ зможуть по спеціальній ціні придбати увесь футбольний інвентар: форму, гетри, маніжки, м’ячі, якісне взуття, сітки на футбольні ворота та інше.

Приємно наших футболістів здивує поєднання якості та ціни. Зроблений на совість спортивний одяг та інвентар нічим не поступається відомим світовим брендам. Виробник використовує найсучасніше нанесення зображень на тканину. Таким чином якісна футбольна форма буде слугувати гравцям не один сезон.

Голова Асоціації дворового футболу Волині Микола Озюк відав належне якості товарів компанії "Richioli": "Спортивна форма від компанії "Richioli" дозволить учасникам наших турінірів відчути себе справжніми професіоналими. Я впевнений, що співпраця із компанією "Richioli" - це ще один вагомий крок до вдосконалення та розвитку дворового аматорського футболу України. Уже зі стартом осінньої ліги учасники зможуть відчути якісну підтримку компанії та оцінити продукцію".
Нагадаємо, зараз іде набір команд для участі в осіньому чемпіонаті, який стартує 1 жовтня.

Загальні відомості про компанію

Фірма "Richioli" розпочала свою діяльність в 2009 році. Компанія займається виготовленням спортивного та спецодягу і позиціонує себе як український виробник. На відміну від інших компанція вона не боїться освоювати нові напрямки в пошитті одягу для нових видів спорту. Так, фірмою було освоєно такі види спорту як: хокей, американський футбол, велоспорт. "Richioli" постійно розвивається та впроваджує новітні технології в процес виробництва.
Компанія старається брати участь у більшості спортивних подій як у області, так і на теренах України. Фірма співпрацює як і з місцевими командами, так і з іменитими чемпіонами. Серед таких: ХК "Галицькі Леви" (дворазовий чемпіон України), ВК "Барком Кажани".
Слоган фірми - "Річіолі одягай та завжди перемагай!!!"

Детальніше про знижки можна дізнатися у організаторів турнірів АДФ Волинь.



0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка