вівторок, 6 вересня 2016 р.

УВАГА КОМАНДИ, З 1-го жовтня,стартує заключний, цьогорічний турінр АДФ м.Ківерці. Реєстрація команд триває до 29 вересня

Турнір проходитиме у форматі 5х5, спершу команди зіграють 1-й відбірний етап, після чого команди будуть розділенні: 1-2-і команди відправляться до турніру “DF Футзал”(вища ліга), а команди котрі займуть 3-4 місця – у “ DF Футзал ”( перша ліга). Таким чином практично усі команди отримають подарунки від організаторів.


Виробник спортивного спецодягу та спортінвентаря компанія Richioli став новим партнером АДФВ. Тепер на футболістів Волинської дворової ліги очікують приємні сюрпризи, оскільки учасників та переможців змагань по завершеню сезону очікують подарунки та заохочувальні призи від нового технічного партнера компанії "Richioli". Також футболісти чемпіонату АДФ зможуть по спеціальній ціні придбати увесь футбольний інвентар: форму, гетри, маніжки, м’ячі, якісне взуття, сітки на футбольні ворота та інше. 
Приємно наших футболістів здивує поєднання якості та ціни. Зроблений на совість спортивний одяг та інвентар нічим не поступається відомим 
світовим брендам. 

Участь у чемпіонаті DF Футзал можуть брати будь-які команди: вуличні, міські, сільські, районні, як новостворені, так і з давніми традиціями. 

Заявку можна подати ТУТ: http://goo.gl/forms/02W0v2f7x0 


Під час матчів буде вестися фотозйомка ігор, тому кожен учасник Ліги зможе побачити себе та прочитати про свої подвиги на кількох ресурсах ЗМІ. 

Характеристика турніру: 

Формат турніру: 1-й відбірковий груповий етап та 2-й груповий етап 
Час гри: 2 тайми по 10 хв. (1-й відбірковий етап), 2 тайми по 12 (2-й етап) 
Дні проведення матчів: субота-неділя 
Кількість гравців у полі: 5 осіб (4 +1) 
Кількість гравців у заявці: до 10 осіб 
Матч обслуговуватиме 2-а незалежних, кваліфікованих арбітра 
________________________________________ 
За результатами турніру переможців чекають пам'ятні призи: 
Кубки, медалі, учасників та переможців змагань по завершеню сезону очікують подарунки та заохочувальні призи від нового технічного партнера компанії "Richioli". Також футболісти чемпіонату АДФ зможуть по спеціальній ціні придбати увесь футбольний інвентар: форму, гетри, маніжки, м’ячі, якісне взуття, сітки на футбольні ворота та інше, корисні призи від Організаторів та Партнерів. 

Індивідуальні нагороди для найкращих гравців. 
____________________________________________________ 
Матчі проходитимуть: м. Ківерці, майданчик у міському парку, поблизу ДЮСШ . 
Також для команд графік ігор буде сформовано зручно,тобто команди паралельно зможуть приймати участь у інших турнірах! 

Про всі нюанси можна питати за телефоном : (099)700-62-09, (096)101-28-38, (095)486-78-57 ,(093)847-51-88

#АДФ #КІВЕРЦІ #RICHIOLI #ФУТБОЛ #ТЕХНІЧНИЙ_ПАРТНЕР #ДВОРОВИЙФУТБОЛ#ВОЛИНЬ #ТУРНІР #futsal #volyn #ФутзалВолині #Спорт #Луцьк #Турнір #Кубок#мініфутбол

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка