середу, 20 липня 2016 р.

Повернення “Шігірюма” на п'єдестал, або як хлопці з Прилуцького золото “Дворової ліги” здобували.

Ось і підійшов до завершення відкритий чемпіонат “Дворова ліга 2016”, як і минулого чемпіонату, спочатку команди боролися за звання чемпіона Ліги, а далі розіграли Кубок ліги.
Стартував турнір відбірковими матчами у підгрупах. Переможці своїх підгруп продовжили гру у Вищій лізі, а слабші за рангом команди – у Першій. Таким чином усі команди мали можливість здобути омріяні нагороди.

Отож, у Першій лізі тріумф святкувала команда із Забороля, другими стала ківерцівська команда Рух, третіми – Альянс з м. Рожище.
Вища ліга подарувала глядачам безліч цікавих та напружений поєдинків, окремо зупинимось на фінальному матчі, де зустрічалися “Шігірюм” (с. Прилуцьке) та команда із району Луцького цукрового заводу (“Сахарадо”).
З перших хвилин ініціативою володіли хлопці з Луцька, мали безліч моментів для того щоб відзначитися, але м’яч, немов зачарований, не ішов у ворота. Але під кінець першого тайму двома влучними пострілами Максим Ядловський зумів вивести Шігірюм вперед.
Другий тайм стартував дуже емоційно, обидві команди прагнули перемогти, тому емоції не вщухали. За рішенням оргкомітету матч було призупинено, коли емоції вщухли розпочався справжній футбол, не поступаючись навіть фіналу Ліги чемпіонів. Хлопцям із Сахарадо все ж вдалося забити один гол, але цього було замало для перемоги – 2-1 і Шігірюм став чемпіоном Вищої ліги. Дійсно, у команди з Прилуцька зібрався надзвичайно цікавий та дружній колектив, який за останні два сезони значно змінився та помолодшав, що допомогло повернути титул до Прилуцького!
Матчі Кубку були не менш цікавими. Тут варто відмітити вдалий виступ ківерцівської команди Рух, котра вилетівши до Першої ліги, у кубку зуміла створити сенсацію та дійти до фіналу. Але для перемоги цього не вистачило – хлопці з Сахарадо були значно вищими у класі, тому Кубок ліги все ж поїхав на “цукровий”.
По завершенню матчів Голова Асоціації дворового футболу Волині – Микола Озюк, разом з генеральним партнером Дейною Володимиром Юрійовичем, нагородили переможців та учасників турніру пам’ятними подарунками.

Оргкомітет висловлює подяку усім командам за участь та чекає Вас знову із новими силами уже восени на майданчиках під егідою АДФ.









0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка