вівторок, 5 квітня 2016 р.

Дворовий футбол м. Ківерці – відомі фіналісти чемпіонату!

Уже впродовж двох тижнів триває регулярний чемпіонат DF Вулиця. Турнір, як і очікувалось, виявився дуже цікавий та напружений. Ще під час заявкової кампанії було зрозуміло, що нас очікує конкуренція, адже бажаючих було значно більше, а ніж заявкових місць у підгрупах.


Знову стало приємно, що до Ківерець зголосилися приїхати команди зі всієї області, але як зазвичай ківерцівську лігу окупували гравці з Рожищенського району.
Отож, перший тур був відбірковий. Команди були розділені по групах, де відіграли стикові матчі, за підсумками яких перші два колективи здобули путівку до головного турніру DF Футзал, а з треті та четверті команди у підгрупах позмагалися за звання переможця 1-ї ліги – так званого “Кубку надії”.
Перейдемо до команд, які змагаються у головному турнірі DF Футзал.
У першій підгрупі лідируючу позицію впевнено зайняв багаторазовий переможеть наших турнірів ФК Духче, а у другій – тріумф святкувала команда Сокіл. Тут напевно мало що можна сказати про матч фіналу, який нас очікує у неділю, 10 квітня, адже обидві команди є принциповими суперниками уже досить давно. Нам залишається лише побажати нехай у чесній боротьбі команди виявлять переможця.
У матчі за 3-є місце зустрінуться ФК Реал та місцева команда Джокер.
“Кубок надії” обіцяє не менш видовищні поєдинки. У фіналі зійдуться ФК Жидичин та команда Гудзон, котра представляє обласний центр Волині.
У матчі за 3-є місце команда Шигірюм, із Прилуцького, поміряється силами із командою Металург.
На вихідні усіх прихильників футболу очікує хороше футбольне свято, адже команди подарують велику кількість емоції. Запрошуємо усіх вболівальників відвідати матчі.

Також нагадаємо командам, що у суботу стартує кубок “DF Футзал”, жеребкування якого пройде у СОК Адреналін Сіті, початок о 17.45, просимо команди попередньо підтвердити свою участь, повідомивши заступника голови асоціації Поліщука В. Є.

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка