неділю, 6 березня 2016 р.

ФК Рух (Ківерці) - переможець "Кубку чотирьох" ФОТО

Напередодні старту футбольного сезону АДФ м. Ківерці, Асоціація дворового футболу, спільно з районною дитячою організацією “Тивер” провели турнір “Кубок чотирьох”.
За трофей змагалися такі колективи як: ФК Рух (Ківерці), Hudson (Луцьк), ФК Металург (Луцьк) та ФК Хорлупи (Ківерцівський район). За регламентом турніру, кожна команда мала зіграти очну зустріч з кожною із команд.
 



Першими на майданчик вийшли команди Hudson та Хорлупи. Перші хвилини обидві команди проводили досить обережно, вивчаючи один одного, але першим все ж вдалось відзначитися команді Hudson, а наприкінці тайму ще й подвоїти перевагу. Коли противник прокинувся рахунок уже був з різницею у 3 м’ячі. Зрештою хлопцям з Хорлуп вдалося дещо зрівняти рахунок, але для перемоги не вистачило часу. Таким чином з рахунком 4-3, перемогу святкують Hudson. 

Другий матч між командами Рух та Металург, був не менш цікавий, спершу команда з Ківерець досить легко вийшла у перед, маючи ряд моментів не забуваючи, дозволяли суперникам проводити час від часу контратаки, хоча й у металургів було ряд моментів відзначитися, але завдяки вдалим діям голкіпера Руха, команді вдалося втримати перемогу – 2-0. 
Далі нас очікувала перемога Металурга над Хорлупами, а Hudson переміг Рух. 

Таким чином Hudson до вирішального туру підійшов у хорошому настрою, команді потрібно було зіграти як мінімум в нічию, щоб здобути кубок, але команда Металург зробила приємний сюрприз ківерчанам, досить впевнено перемогли Hudson 6-1. Рух у зустрічному матчі переміг у Хорлупи, таким чином ківерчани, завдяки Металургу, здобули кубок! 

По завершенню турніру відбулося церемонія нагородження на якій команди-учасники отримали пам’ятні призи від організаторів та партнерів!

Асоціація щиро дякує усім командам за хороший футбол та настрій. До нових зустрічей на турнірах під егідою АДФ. 

Нагадаємо, що зараз триває набір команд на регулярний турнір АДФ “Футзал”, довідки можна дізнатися за тел. 099-700-62-09














0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка