неділю, 6 березня 2016 р.

Горохівсько-житомирський п’єдестал «ADF-LNTU Premium Cup». ФОТО

Ось і відгримів у Луцьку всеукраїнський «ADF-LNTUPremium Cup» з дворового міні-футболу 4х4, який зібрав шістнадцять учасників із трьох міст та шести районів Волинської та Житомирської областей.





 Майже у всіх групах доводилося рахувати додаткові показники, щоб визначити володарів чвертьфінальних путівок. Так, до «квартету смерті» потрапили трійка призерів минулого чемпіонату («ГПЗ», «Блудів-Терешківці», «Духче») та амбітний «Забороль».


Справжня «м’ясорубка» закінчилась тим, що «Забороль» хоч і мінімально усім поступився (2:3, 3:4, 2:3), та в ході зустрічей міг у кожного виграти. Не зважаючи на кадровий дефіцит, дуже класно відіграли горохівчани. Фактично без замін та ще й із тренером на майданчику (у буквальному сенсі), збірна двох сіл примудрилася зіграти внічию 3:3 з духчанами та 2:2 з «ГПЗ».


Драматичний же поєдинок «Духче» - «ГПЗ» також зафіксував нічийні 5:5. Тож довелося рахувати голи в особистих дуелях трьох команд. Найменше забили гравці з Мирного та Терешківців.


Попри хороший рівень команд, симпатичні «Хорлупи» та «Hudson» не змогли поборотися з житомирським «Газ Мясом» та горохівським «Куражем».


У групі «В» найсильнішою прогнозовано стала житомирська «Форца», а от щоб визначити власника другої путівки, довелося рахувати знову різницю м’ячів у колківської «НІКи» та луцького ФК «Теремно Хліб». Кращою вона була у «хлібопекарів».


У компанії «Г» закрутилася також така інтрига, що до закінчення шостого матчу було незрозуміло – хто  виходить далі, а хто пакує валізи додому. Тільки ФК «Рованці» поступився всім, а от у битві між «Бережанкою», «Волиньобленерго» та «Реалом» поталанило двом останнім.


Перший же чвертьфінал був багатим на емоції (іноді навіть зайві) та боротьбу. Але як не намагався ФК «Духче» втримати «Кураж», це йому не вдалося. Кременецький «Реал» змусив припинити турнірний похід «Теремно Хліб», а «Форца» таки дотисла «Волиньобленерго». Ну, а протистояння «ГПЗ» - «Газ Мяс» було гідним фіналу.


Суперники показали себе у всій красі, почергово демонструючи одне одному такий натиск, що шибки тремтіли. Але значно менше помилялися земляки «Житомирської на бруньках», тому й витягнули драматичний поєдинок 5:3.


Ну а півфінали… У першому з них зійшлися дві гросмейстерські команди – «Форца» та «Кураж». Дещо схожі за стилем опоненти з перших секунд показали, що то буде шахова партія до першої помилки. Але її не припустився ніхто, тому довелося пробивати післяматчеві «точки». Вперше в історії турнірів АДФ післяматчева серія тривала майже двадцять п’ять хвилин! І таланнішими були горохівчани – 17:16!


У другій 1/2 –ій «Реал» відкрив рахунок, проте міцні хлопці (в усіх значеннях цього слова) з ФК «Газ Мяс» академічно довели свою перевагу й закономірно вийшли до фіналу.


А у грі за ІІІ місце «Реал» ледве не створив сенсацію. Кременецькі міні-футболісти просто-таки прибили попервах «червоно-смугастих», і коли житомиряни оговтались, у суддівських протоколах було вже 0:3. Але не була би то «Форца». Хлопці вчасно схаменулися і взялися за голову – доволі швидко не тільки відновили паритет, а й мінімально виграли. Тож минулорічний чемпіон цього разу став бронзовим призером.


У фіналі «Кураж» зійшовся з «Газ Мясом». Попри те, що команди віддали у попередні матчах багато сил, вирішальний двобій видали потужний. І тут на перший план вийшла не так фізпідготовка (яка була десь рівносильною), а тактика конкретно під цю гру. Склалося враження, що горохівчани просто краще розібрали житомирян, відтак стали чемпіонами «ADF-LNTU Premium Cup».

Призери були нагороджені кубком, медалями, індивідуальними призами  та сертифікатами від технічного партнера змагань - італійського спортивного бренду GIVOVA

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка