середу, 30 грудня 2015 р.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Шановні друзі -футболісти, настало всіма нами очікуване свято - Новий Рік! Розпочато новий відлік життя з 1 січня 2016 року. Упевнений, у кожного з нас багато відбулося за минулий рік, варто тільки про це подумати і кожен з нас знайде багато, на перший погляд, не значущих подій, але вони змінили наше життя, внесли щось нове і поміняли наше ставлення до вже усталеним здавалося б речам.
Для Асоціація дворового футболу, як для проекту, який підтримується багатьма, також відбулися зміни. Протягом року ми постійно рухалися, іноді роблячи кроки назад, але все-таки більше ми йшли вперед і вчилися.
Хочу звернутися до тих людям, які цінують в футболі щось більше,ніж гру, призи, похвали. Я звертаюсь до тих, командам, гравцям, які приходять побачити друзів на поле і зіграти з ними футбол. Спасибі вам за ваше ставлення до гри і за те, що відчуття свободи, яке дарує дворовий футбол, не згасає в ваших серцях. Дуже важливо не втрачати це почуття і бігати в футбол, як хлопчиськами ми бігали в дворах. Згадайте це ..
Ми, організатори АДФ, намагалися зробити футбол цікавим і творити "домашню атмосферу"для вас. Багато що зуміли, але багато чого ще необхідно доопрацювати і це підштовхує нас до дії. Нас небагато, але ми намагаємося і віримо в дворовий футбол. Ми бажаємо вам веселих свят, добра вашим сім'ям та успіхів у улюблених справах!



З повагою Микола Озюк - Голова Асоціації дворового футболу м.Ківерці

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка