вівторок, 25 серпня 2015 р.

Жидичинський «Титан» поклав на лопатки усіх чемпіонів АДФК

22 серпня у селі Жидичин відбувся надзвичайно цікавий турнір “Кубок Дружби”. Турнір проходив під егідою Асоціації дворового футболу м. Ківерці спільно з Жидичинським свято-Миколаївський чоловічим монастирем.



У турнірі брали участь кращі з кращих команди, які здобували перемоги в АДФК.
Отож ,перед матчами було проведено жеребкування, де доля звела у Групі «А» Шигірюм (Прилуцьке), Джокер (Ківерці) та ФК Забороль (Забороль).

Усі матчі групи були дуже цікаві, команди прагнули перемоги, тому глядачі не нудьгували. Відмітимо матч між Джокером та Заборолем – перший тайм був повністю за ківерчанами і на перерву команди пішли за рахунку 2-0. Хоча перший гол забивався із грубим поштовхом у спину від експресивного форварда Подгуски. Арбітр не помітив, хоча це була чи не єдина помилка за увесь турнір.  Але у другому таймі Забороль активізувався та зумів зрівняти рахунок – 2-2!
Результати усіх матчів:
1.Забороль-Шігірюм 3:0
2.Джокер-Забороль 2:2
3.Шігірюм-Джокер 1:5
Таким чином, за рахунок кращої різниці з 1-го місця у фінал пройшов Джокер, а у матч за 3-е – Забороль.

Не менш цікава ситуація була у групі «Б», де зустрілися Титан (Жидичин), збірна команда профкому Волиньобеленерго  та Реал (Кременець).

Найвпевненіше, звісно, виглядала місцева команда, яка у свої обох матчах не зазнала поразки. А от долю путівки за матч за 3-е місце вирішували Волиньобеленерго та Реал. Матч  розпочався за ініціативи Реала, проте енергетики зуміли витримати першохвилинний натиск, і уже здавалося взяли контроль м’яча до свої рук (і ніг)…

Однак після чудового розіграшу кутового Реал зумів вийти у перед, а під завершення тайму подвоїти перевагу. По перерві профкомівці активізувалися, та зуміли відквитати один гол й немов на крилах понеслися вперед. Цим і скористався Реал – в  одній із контратак зуміли забити 3-1!
Група Б
1.Титан-Реал 2:0
2.Волиньобеленерго-Титан 0:2
3.Волиньобеленерго-Реал 1:3


Матч за 3-е місце можна назвати образно “зачаровані ворота”, оскільки після основного часу рахунок був 1-1, а далі неймовірна серія пенальті – команди били по 18 пенальті.  Або ж голкіпери виручали, або стійки рятували. Згадався славнозвісний матч англійської ліги між «Ліверпулем» і «Мідлсбро», де команди били саме по 18 пенальті. Все ж доля посміхнулася ФК Забороль - перемога та почесне 3-е місце.

Фінал був надзвичайно цікавий, обидві команди старалися зіграти від оборони та перевести матч у серію пенальті. Проте за 3 хвилини до кінця чудову атаку провели саме господарі – подача від Вадима Вознюка й не менш прекрасний удар головою у виконанні  Максима Якимова - так ТИТАН став переможцем домашнього турніру! До слова, з усіх учасників-чемпіонів саме Жидичин до цього  був тільки фіналістом, а тепер, поклавши всіх лопатки, став повноправним членом братства чемпіонів.
  
По завершенню турніру відбулася церемонія нагородження, на якій Голова АДФК Микола Озюк спільно з генеральним партнером АДФ Володимиром  Дейною, сільським головою Олегом Данкевичем  та оцем Костянтином провели нагородження!

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка