вівторок, 30 червня 2015 р.

ФК "СПАРТА" - ЧЕМПІОН ДВОРОВОЇ ЛІГИ, ФК "ЗАБОРОЛЬ" - ВОЛОДАР КУБКУ ДВОРОВОЇ ЛІГИ 2015

З 23 травня до 20 червня тривав чемпіонат та кубок “Дворова ліга 2015”, основною новацією цього сезонно стало те що команди проводили матчі як на своєму так і на виїзному полі, маті проходили на майданчиках ЗОШ №1 та ЗОШ №4, а фінальна частина кубку на нагородження команд пройшло у в с.Жидичин.


Дійсно чемпіонат став дуже цікавим та напруженим, досить неочікуваним та інтригуючим до останнього матчу, адже, напевно, по фінальному матчі чемпіонату можна було знімати блокбастер до будь-якого фільму, адже на початку першого тайму ківерцівська команда Спарта вела з рахунком 2-0, а уже до закінчення матчу команда Пожарки зуміли звести рахунок до 3-3 ,і усе вирішувалося в серії пенальті, де ківерчани були влучніші, таким чином перемогу у чемпіонаті святкували ківерчани.

Таким чином:
І – “ФК Спарта” (Ківерці)
II – “ФК Пожарки” (Рожищенський район)
ІІІ – “ФК Джокер” (Ківерці)

Індивідуальні нагороди отримали: 

Найкращий голкіпер – Татюк Валерій (ФК Пожарки)
Найкращий захисник – Самчинецький Андрій (ФК Спарта)
Найкращий бомбардир – Андрійчук Дмитро (ФК Джокер)
Найкращий гравець – Пащук Василь (ФК Спарта)


Про те, що кубкові баталії АДФК перевершили чемпіонат за рівнем самовіддачі та напруги свідчить вже навіть список учасників. До тих, хто пройшов сито відбору в першості, додався тріумфатор зимового чемпіонату з Кременця – “Реал”. А команда із Забороля значно підсилилась колегами зі старшого складу.
Отож у кубку святкував перемогу ФК Забороль,команда у фіналі переграла господарів майданчику ФК Титан (Жидичин)

Результати матчів кубку:
1/4 Фіналу 
1.Рух-Спарта 0:2
2.Реал-Джокер 1:1 (по пен. 4:3)
3.Титан-Пожарки 3:1
4.Забороль-Штурм 4:0
1/2 Фіналу 
1.Забороль-Спарта 4:0
2.Титан-Реал 1:1 (по пен.4:2)
Фінал
Забороль-Титан 3:3 (по пен. 4:2)


Асоціація дворового футболу міста висловлює подяку головному спонсору “Дворової ліги – 2015” – Дейні Володимиру Юрійовичу.

Також висловлюємо подяку – Аркадію Ткачуку, Олександру Полійчуку, Андрію Собуцькому за вагомий вклад у розвиток дворового футболу м. Ківерці.
Висловлюємо подяку: ВолиньСпорт ,Ківерці On-line, Ківерцівському районному інформаційному порталі, спільнотам “Волинь the best”, “Типова Волинь”, “ФК Волинь (Ультарс)” за розміщення інформацій про наш чемпіонат.

                                 Микола Озюк – Голова асоціації дворового футболу м. Ківерці














0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка