вівторок, 16 червня 2015 р.

Фініш «Дворової ліги-2015»: нічиї, пенальті і «Спарта» - чемпіон!

Нарешті стало відомо ім’я переможця цьогорічного дворового чемпіонату. Ним  стала місцева команда “Спарта”, яка ще минулого року мала назву “Патріот”.












Але перш як перейти до фіналу, обговоримо півфінальні зустрічі. У першій 1/2  зустрічалися “Джокер” та “Пожарки”. Минулорічний весняний чемпіон «Джокер» із перших хвилин розпочав дуже активно – за перші 4 хвилини матчу мали декілька хороших моментів для виходу  вперед, але захист суперників, а особливо голкіпер, демонстрував хорошу гру.


І  так сталося, що наприкінці першого тайму «Пожарки» реалізували свій момент та повели. Другий тайм  почався ще  активніше, і «Джокер» швидко відновив перевагу.


Проте  все ж “Пожарки” зуміли втримати нічию й перевести гру в серію пенальті. Можна з  певністю казати, що доля у цьому матчі була на стороні Пожарок, таким чином перемога у серії пенальті та вихід до фіналу.


У другому півфінальному матчі зустрічалися “Спарта” та “Штурм”. Незрозуміло з яких причин, але команда з Прилуцького  привезла напіврезервний склад, таким чином зробивши подарунок для “Спарти”.

У цьому матчі можливо відзначити лише красивий гол у виконанні гравців “Штурма”, але цього голу не вистачило для перемоги у підсумку 3-1 на користь “Спарти”.

Фінальний двобій розпочався з проливного дощу, тому судді змушені були перервати зустріч. Однак вже після 20-хвилинної  паузи команди вийшли на поле, і матч розпочався з рівної гри.


Команди приглядалися один до одної, а першими вийти  вперед вдалося ківер чанам – після розіграшу штрафного чудовим ударом у нижній кут Олександр Батрак відкрив рахунок.


Через декілька хвилин “Спарта” знову забивала, і здалося, інтриги не буде, але під завісу тайму «Пожарки» зуміли відквитати один гол. Тож  на перерву опоненти пішли з рахунком 2-1.


У другому таймі  “Спарта” збільшила перевагу до двох пунктів, але ненадовго. Наступні хвилини явно були за командою з Рожищенського району, команда не лише зуміла забити гол, а й зрівняти рахунок.


Таким чином, нас знову очікувала серія пенальті. Досить дивно, але у ворота “Спарти” став лідер команди Олександр Батрак, і, як виявилося, недарма! Три відбиті «точки» і  суха перемога.



Асоціація дворового футболу та «ВолиньSport» щиро вітають “Спарту” з перемогою та бажає ще більше футбольних звершень!

Микола Озюк, голова АДФК – спеціально для «ВолиньSport»

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка