вівторок, 12 березня 2019 р.

Сезон вулиця – на старт! НАБІР РОЗПОЧАТО!

  Асоціація дворового футболу продовжує впевнено крокувати до нових перемог. Менше тижня пройшло після турніру “Grand Cup Маневичі”, як уже черговий турнір. Дуже приємно що ажіотаж до ліги АДФ 5х5 зростає, таким чином організатором дає мотивації працювати все краще!
  Отже, вже 30 БЕРЕЗНЯ стартує перший турнір на відкритих майданчиках – “Grand Cup”, який включатиме як уже стало традиційно розіграш 3-х комплектів кубків – “Premium Cup”, “Silver Cup” та “Bronze Cup”, тому знову 9 колективів отримають пам’ятні нагороди. Також новий технічний партнер компанія WestNet”, підготувала сюрпризи для кращих команд, гравців та навіть вболівальників!
Зазначимо, що найближчим часом також стартуватиме “Дитячо-юнацька ліга U-16”,  також організатори готують багато нововведень, а саме лігу АДФ 5х5, турнір серед колективів у форматі 11х11, тому буде гаряче!
Шановні колективі прохання не зволікати із заявками,щоб не залишитися поза турніром! Кількість місць ОБМЕЖЕНО, а саме 12!

Заявку можна подати ТУТ: http://goo.gl/forms/02W0v2f7x0

Заявкова компанія триває до 28-го березня. Кількість місць обмежена!

Турнір проходитиме за системою 5х5, причому воротареві можна віддавати пас безліч разів. Участь у турнірі можуть брати будь-які команди: вуличні, міські, сільські, районні, як новостворені, так і з давніми традиціями. Проте у змаганнях заборонено брати участь професійним футболістам та футзалістам.

Характеристика турніру:
Формат турніру : колективи за допомогою сліпого жеребу будуть  розділенні, на 4-и групи по 3-и команди, відповідно до зайнятого місця у підгрупі, команди поборються за “Grand”, “Silver”та “Bronze Cup”.
Час гри : 2 тайми по 12 хв (остання хвилина, чистий час)
День проведення матчів: субота 30 БЕРЕЗНЯ!
Кількість гравців у полі: 5 осіб (4+1)
Кількість гравців у заявці : до 14 осіб
_____________________________________________________________
За результатами турніру переможців чекають пам'ятні призи:
Кубки , медалі , подарункові сертифікати на комплекти форми від технічного партнера фірми «Legea» корисні призи від Організаторів та Партнерів.
Індивідуальні нагороди для найкращих гравців.

Про всі нюанси можна питати за тел: (099)700-62-09, (067)427-99-21.

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка