четвер, 7 лютого 2019 р.

Ліга АДФ Волині стартує в Маневичах

Уже традицією для дворового футболу стало починати футбольний рік із традиційних змагань у Маневичах.

«Grand Cuр» відбуватиметься 2 - березня у форматі груповий етап + плей-оф, де команди спочатку за жеребкуванням будуть розділенні на 4 групи по 3 команди. Відповідно до зайнятого місця у групі, учасники продовжать боротьбу за Premium, Silver та Bronze Cup. Прийматиме змагання зал ДЮСШ.

Голова АДФ 5х5 Микола Озюк розповів: 

- Після нетривалої відпустки колектив ліги повертається до звичайного ритму роботу, з новими силами та ідеями. Залучатимемо ще більше людей до футболу. Першим турніром буде саме “Grand Cup Маневичі”, який відбудеться 2-3 березня! Тому закликаю команди долучитися та провести це футбольне свято разом.

Заявкова компанія триває до 27 лютого. Партнером змагань є виробник спортивного одягу компанія – “Legea”. На учасників та переможців змагань по завершенню турніру очікують подарунки та заохочувальні призи від партнерів асоціації.

Заявку можна подати ТУТ: http://goo.gl/forms/02W0v2f7x0

Заявкова компанія триває до 27-го лютого. Кількість місць обмежена!

Турнір проходитиме за системою 5х5, причому воротареві можна віддавати пас безліч разів. Участь у турнірі можуть брати будь-які команди: вуличні, міські, сільські, районні, як новостворені, так і з давніми традиціями. Проте у змаганнях заборонено брати участь професійним футболістам та футзалістам.

Характеристика турніру:
Формат турніру : колективи за допомогою сліпого жеребу будуть  розділенні, на 4-и групи по 3-и команди, відповідно до зайнятого місця у підгрупі, команди поборються за “Grand”, “Silver” та “Bronze Cup”.
Час гри : 2 тайми по 12 хв (остання хвилина, чистий час)
День проведення матчів: субота - 2 БЕРЕЗНЯ
Кількість гравців у полі: 5 осіб (4+1)
Кількість гравців у заявці : до 14 осіб
_____________________________________________________________
За результатами турніру переможців чекають пам'ятні призи:
Кубки , медалі , подарункові сертифікати на комплекти форми від технічного партнера фірми «Legea» корисні призи від Організаторів та Партнерів.
Індивідуальні нагороди для найкращих гравців.

Про всі нюанси можна питати за тел: (099)700-62-09, (067)427-99-21.

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка