вівторок, 4 грудня 2018 р.

Заявкова компанія на всеукраїнський новорічний турнір “ADF-Premium Cup” - стартувала !

Асоціація дворового футболу 5х5 напередодні Нового Року проведе традиційний, престижний турнір “ADF-Premium Cup”, головна родзинка турніру, що матчі відбудуться на головній арені області, а саме на майданчику Арена Спорт, що знаходиться у КРЦ “Адреналін Сіті”. Чудовий майданчик, надасть нову можливість у розвитку Асоціації.
Змагання відбудуться 29-30 грудня, тому запрошуємо колективі із усіх куточків, чудову атмосферу та гарний настрій гарантуємо!

Заявку можна подати ТУТ: http://goo.gl/forms/02W0v2f7x0

Заявкова компанія триває до 27-го грудня. Кількість місць обмежена!

Партнером змагань є виробник спортивного одягу компанія – “Legea”, футболісти чемпіонату АДФ зможуть по спеціальній ціні придбати увесь футбольний інвентар: форму, гетри, маніжки, м’ячі, якісне взуття, сітки на футбольні ворота та інше. Отже на команди дворової ліги очікують приємні сюрпризи, оскільки учасників та переможців змагань по завершенню турніру очікують подарунки та заохочувальні призи від партнерів асоціації.


Турнір проходитиме за системою 5х5 (4+1 на 4+1), причому воротареві можна віддавати пас безліч разів (футзальне правило 5 сек також не діє).
Участь у “ADF-Premium Cup” можуть брати будь-які команди: вуличні, міські, сільські, районні, як новостворені, так і з давніми традиціями. Проте у змаганнях заборонено брати участь професійним футболістам та футзалістам.
Під час матчів буде вестися фотозйомка ігор, тому кожен учасник ліги зможе побачити себе та прочитати про свої подвиги на кількох ресурсах ЗМІ.

Характеристика турніру:
Формат турніру : колективи за допомогою сліпого жеребу будуть  розділенні, на 4-и групи по 4-и команди, відповідно до зайнятого місця у підгрупі, команди поборються за “Grand”, “Silver” та “Bronze Cup”.
Час гри : 2 тайми по 12 хв (остання хвилина, чистий час)
День проведення матчів: субота-неділя
Кількість гравців у полі: 5 осіб (4 +1)
Кількість гравців у заявці : до 14 осіб
_____________________________________________________________
За результатами турніру переможців чекають пам'ятні призи:
Кубки , медалі , подарункові сертифікати на комплекти форми від технічного партнера фірми «Legea» корисні призи від Організаторів та Партнерів.
Індивідуальні нагороди для найкращих гравців.
_____________________________________________________________

Матчі проходитимуть: м.Луцьк КРЦ “Адреналін Сіті”,великий майданчик “Арени Сіті” – 29-30 грудня 2019 року.

Про всі нюанси можна питати за тел: (099)700-62-09, (067)427-99-21.

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка