понеділок, 1 жовтня 2018 р.

Черговий турнір під егідою АДФ відбувався на УРА!

У суботу, 29 вересня, відбувався черговий турнір під егідою Асоціації дворового футболу, участь у якому прийняли 12 аматорських колективів з усієї області. Турнір проходив у доволі цікавому форматі, команди за підсумками жеребкування були розділенні на 4 групи по 3 команди, відповідно до зайнятого у відбіркових матчах місця колективи продовжували боротьбу у трьох за рангами кубках – “Grand Cup”, “Silver Cup” та “Bronze Cup”.

У фінальному матчі “Bronze Cup” зустрілися колективи “Олімп” (Рожище) та “Young Boys” (Луцьк). Запекла та рівна гра тривала до останніх хвилин, але цього разу фортуна усміхнулася колективу з Рожище, котрий святкував перемогу з мінімальним рахунком 1:0.

“Silver Cup” подарував глядачам масу яскравих емоцій та запеклої боротьби. У фінальному двобої зустрілися “Шігірюм” (Прилуцьке) та “Ювентус” (Ковель), обидві команди демонстрували хороший футбол впродовж турнірну, глядачі, котрі мали змогу спостерігати за поєдинком, отримали задоволення від цікавої гри. Постійні учасники ліги АДФ команда  “Шігірюм” показали свою майстерність та досвід, як результат перемога з рахунком 3:2 і кубок відправляється до Прилуцького.

Фінал головний кубок – “Grand Cup” відбувався у доволі спокійному ритмі, адже колективи розуміли ціну помилки. У матчі за золото зустрілися “Феміда Юнайтед” (Луцьк) та “Фенікс ДПЗ” (Луцьк), безкомпромісна та напружена боротьба тривала до фінального свистка. Жодна з не хотіла поступатися, як результат в основний час рефері змагань зафіксували нулюву нічию. Долю головного трофею вирішила серія післяматчевих пенальті у якій пані фортуна була на боці команди “Фенікс ДПЗ”, яка й перемогла з рахунком 3:2!

По завершенню поєдинків відбулася церемонія нагородження, де голова Асоціації дворового футболу Микола Озюк нагородив переможців та призерів чемпіонату! Технічний партнер ліги компанія Legea” подарувала призером сертифікати на знижку для купівлі спортивного спорядження.


Зазначимо, що генеральним партнером ліги АДФ є Дейна Володимир Юрійович, котрий протягом 6 років підтримує розвиток футболу в регіоні.

Щира подяка партнерам ліги та колективам, адже завдяки спільним зусиллям ми зможемо розвивати український футбол!


Футбол-Відпочинок-Друзі

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка