вівторок, 12 квітня 2016 р.

Асоціація дворового футболу провела змагання обласного рівня! Чемпіонат + Кубок + результати + нагородження (+ фото)

Фінальні матчі та нагородження команд-переможців з дворового футболу відбулися 10 квітня на місцевому майданчику у Ківерцях. 

У цьогорічному чемпіонаті зголосилися взяти участь 18 колективів із Ківерцівського, Луцького, Рожищенського та Маневицького районів області. 
Спочатку усі колективи були розділенні на підгрупи, у яких грали відбіркові матчі, таким чином відбувся відбір команд до Вищої та Першої ліг. 


За результатами відбіркових матчів у Вищу лігу чемпіонату ДФ Футзал потрапили ФК Духче (Рожищенський р-н), ФК Реал (Рожищенський р-н), ФК Сталь (м. Луцьк), Evolushon (м. Луцьк), ФК Сокіл (Рожищенський р-н), ДФК Джокер (м. Ківерці), ФК Спарта (м. Ківерці) та Сахарадо (Луцький р-н). 

Після проведення групових ігор у фіналі зійшлися, принципові суперники, команди із одного району ФК Духче та ФК Сокіл. Матч виявився досить цікавим та інтригуючим, зрештою долю поєдинку вирішували серія післяматчевих пенальті, де влучнішими були гравці Сокола. 

У матчі за третє місце між собою змагалися ківерцівська команда Джокер та багаторічний учасник турнірів під егідою АДФ Реал. Ківерчани з перших хвилин почали впевнено контролювати поєдинок. Зрештою це і вилилось у перемогу для команди 4:0. 
Перша ліга була не менш цікава та інтригуючи, адже команди, котрі не потрапили до головної ліги, мали можливість проявити себе у цьому турнірі. 

Зрештою, учасниками фіналу стали команди ФК Жидичин та команда Гудзон, яка представляла компанію Модерн-Експо. 

Матч був напружений, адже обидві команди хотіли здобути трофей. Зрештою перемогу з рахунком 2:1 святкували гравці ФК Гудзон. 

У матчі за третє місце у Першій лізі зійшлися команди Шігірюм (Прилуцьке) та команда Метелург (Луцьк). Матч переповнював емоціями, обидві команди мали моменти для того щоб перемогти, але зрештою хлопці з прилуцького виявили значно більше бажання до перемоги. Отож, бронза їде до Прилуцького. 

Підсумком ліги став розіграш кубку. Знову усі команди мали можливість проявити себе. 
Матчі кубку були цікаві, адже це кубок і долю фіналу вирішувала одна гра – один гол, у підсумку було декілька серій післяматчевих пенальті. 

У фіналі зустрілися команди ФК Духче та ФК Джокер, команди, котрі зустрічалися у лізі, хотіли ще раз довести хто є кращий, у чемпіонаті з рахунком 2:1 перемогли духчани, а от у Кубку впевнену перемогу з рахунком 5:1 святкувала ківерцівська команда. 

“Особливо приємно, що рівень команд зростаю. Цьогоріч у лізі зголосилися прийняти участь команди зі всієї області. Була досить рівна боротьба. Особливо приємно, як організатору, що молодь долучається до здорового способу життя. Ми, як організатори, стараємось заохочувати команди. Як ви бачили, надавали можливість усім командам проявити себе у різних лігах, залежно від класу команди” – зазначив голова Асоціації дворового футболу Волині Микола Озюк. 

“Хочу подякувати організаторам такого турніру, завдяки чому футбол продовжує розвиватися, залучаючи команди з все більшим географічним ареалом. Організація на високому рівні, оскільки матчі для команд влаштовувались тоді, коли їм вигідніше і краще було грати. Дуже добре і те, що команди мають можливість боротися за призи, навіть коли вони зайняли у груповому етапі нижчі місця. Тобто це є додатковою мотивацією. Загалом, все пройшло чудово, дякуємо ще раз Асоціації. Чекаємо наступних змагань під егідою АДФ м. Ківерці” – зазначив гравець команди ФК Сокіл – Олександр Саковець. 

По завершенню матчів відбулася церемонія нагородження, де голова Асоціації дворового футболу Волині – Микола Озюк, спільно з генеральним партнером АДФК – Володимиром Дейною, нагородили переможців та учасників. Команди були нагородженні пам’ятними нагородами та подарунковими сертифікатами від фірми спортивного інвентарю Givova. 

Більше фото - ТУТ. 

Микола Озюк,
голова АДФ Ківерці. 

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка