середа, 11 березня 2015 р.

Рожищенські футболісти окупували дворовий футбол Ківерець

У залі  Ківерцівської ДЮСШ  завершився зимовий чемпіонат з дворового міні-футболу 4х4 під егідою АДФК.


Із 16-ти команд, що стартували на груповому етапі,
8 пробилося до чвертьфіналу основного турніру,
а інша вісімка – до втішних змагань, які оргкомітет назвав  «Кубок надії».




Основним претендентом на кубок була молода команда «Торпедо», гравцям якої чомусь не подобаються  кириличні символи, тому вони заявились як Torpedo. І юнаки впевнено йшли до фіналу, але там їх чекали надзвичайно амбітні хлопаки з Рожищенського району – ФК «Сокіл».  «Соколята» виклались на всі сто та водночас зберегли концентрацію – тому «Кубок надії» поїхав у село Сокіл.


Було б дуже потішно, якби зимовий чемпіонат АДФК виграла інша команда з цієї ж Сокільської сільради – ФК «Духче». Проте духчанам у півфіналі протистояв ФК «Жабка». Це була справжня битва, де суперники не жаліли ні себе, ні суперника, ні стін спортзалу)))).
Два тайми закінчились нічиєю, а в серії пенальті поталанило жабчанам.


Їхнім опонентом у фіналі стали представники кременецького «Реалу». Либонь, то найбільш послідовна, поступальна та по-хорошому вперта команда, яка вже не перший раз пробує свої сили в турнірах АДФК.  

Проте, вочевидь, виснажливий бій з «Духче» забрав багато сил у Жабки, бо «Реал» виглядав «реально» свіжішим))). Хоче треба відзначити, що обидва колективи були гідними підняти над головою чемпіонський трофей. Однак він поїхав у село Кременець… того ж таки Рожищенського району.

Також «Реал» забрав індивідуальні титули кращого воротаря та бомбардира. А кращим гравцем, на думку оргкомітету, став капітан ФК «Духче» Василь Поліщук.


0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка