середа, 29 жовтня 2014 р.

МІСЦЕВА ГОСТИННІСТЬ

(Ківерцівські змагання виграли рожищенці :)

МІСЦЕВА ГОСТИННІСТЬ
Ось і підійшов до завершення черговий турнір під егідою Асоціації дворового футболу м. Ківерці. Він був надзвичайно цікавим і напруженим, 9 команд (8 з нашого району та гості з Рожищенського), загалом близько 100 учасників. 
Родзинкою чемпіонату було проведення Кубку  “ДФ Вулиця ”, таким чином організатори додали  ще більшу мотивацію для команд, оскільки будь-яка з команд, не зважаючи на місце у лізі, могла здобути почесний трофей.
У підсумку переможцем “Чемпіонату ДФ Вулиця - 2014” стала команда  – “Духче” (Рожищенський район), ІІ місце у міської команди "Патріот", а почесне ІІІ - Тростянець.
Далі було проведено жеребкування Кубка “ДФ Вулиця - 2013” – кубкові пари склали: Авангард  – Тростянець 3:0, Духче - Патріот 1:0, Шігірюм – Winners 3:0, Рух - Титан 3:1.
Найцікавішим матчем виявилась зустріч Рух – Титан. Першою вдалося відзначитися команді Фк Титан, завдяки хорошої комбінації команда з Жидичина вийшла вперед, але ківерчанам вдалося швидко відігратися та скоротити відставання, а у другому таймі здобути перемогу - 3-1.
МІСЦЕВА ГОСТИННІСТЬ
У першому півфіналі зустрілися Авангард та Духче, фаворитом була команда - Духче, оскільки остання впевнено переграла Авангард у чемпіонаті, але команда Авангард досить активно розпочала матч і зуміла дати хороший бій. Авангард зумів забити дуже швидкий гол, це трішки розізлило чемпіона ліги, і Духче швидким темпом пішла в атаку і на перерву команди пішли  рахунком 1-2. А от у другому таймі Авангард зовсім посипався, можливо, впевненості не вистачило, а можливо, те, що капітан команди – Станіслав Вержбицький був відсутній, і Авангард ще 2-чі пропустила, отож, фінальний рахунок 4-1.
Другими на майданчик вийшли Фк Шігірюм  та Фк Рух. Команді з с. Прилуцьке вдалося забити швидкий гол, а через декілька хвилин збільшити свою перевагу. Здавалось, що команда Рух всі сили відала у матчі з Патріотом і не  дуже впевнено виглядала, лише після пропущеного 3-го голу, немов проснулася й зуміла скоротити рахунок. Навіть мала кілька хороших моментів, але спрацювало футбольне правило “не збиваєш ти –забивають тобі”, таким чином перемога Шигірюм - 4-1.
МІСЦЕВА ГОСТИННІСТЬ
Отож, у Фіналі Кубку протистояння: Шігірюм  – Духче. Матч розпочався з рівної гри, завдяки вдалим діям голкіпера команди ФК Шігірюм рахунок після першого тайму не було відкрито та  й у другому  таймі нас очікувала футбольна засуха ,отож долю матчу вирішила серія пенальті. Кажуть  “хто перший б’є – той виграє” і першими до м’яча підійшла команда Духче, котра в підсумковому рахунку й святкувала перемогу - 3:1!
Отож, перемогу у “Дворовій лізі - 2014” здобула команда ФК Духче, ІІ місце – Патріот, ІІІ – Тростянець 
Володарем Кубка стала команда ФК Духче, друге місце здобули футболісти з ФК "Шігірюм".
МІСЦЕВА ГОСТИННІСТЬ
Найкращий воротар – Петров Петро (Фк Духче)
Найкращий бомбардир – Андрійчук Дмитро (Фк Патріот)
Найкращий гравець – Дідичук Микола (Фк Тростянець).
Найкращий захисник – Пащук Василь (Фк Патріот)
Найкорисніший гравець – Поліщук Євген (Фк Духче).
Асоціація дворового футболу міста висловлює подяку головному спонсору “Дворової ліги - 2014” – Дейні Володимиру Юрійовичу.
Микола Озюк,
голова АДФК.
Більше фото – на сторінці спільноти.

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка