неділю, 26 травня 2013 р.

Дворову лігу 2013 АДФК Зіграно



Ось  і підійшов до завершення черговий турнір під егідою Асоціації дворового футболу м.Ківерці. Турнір був надзвичайно цікавим і напруженим . Завершав турнір “Дворової ліги 2013” матч за 3-е місце між командами  КІК та Човниця,номінальними фаворитами була команда Фк Човниця ,оскільки в очній зустрічі  Човниця переграла КІК,але  ківерцівська команда показала характер і здобули перемогу 6-4.
Далі було проведено жеребкування кубка Дворвої ліги – кубкові пари склали:
Імпульс-Човниця 9:4
Джокер-Суськ 6:6 (1:2пен.)
КІК-ЛПК-Юнайтед11:6
Прилуцьк-Арсенал +:-
Найцікавішим матчем виявився КІК-ЛПК-Юнайтед, на перших хвилинах гру контролювали ківерчани,у другому таймі ЛПК вдалося скоротити відставання,але у цій парі команда КІК виявилась сильнішою 11-6.
У першому півфіналі зустрілися Суськ та Прилуцьк, фаворитами була команда Прилуцьк, оскільки
вже не вперше приймала участь у турнірах під егідою АДФ,але команда Суськ досить впевнено розпочала матч,і зуміла здолати Фк Прилуцьк,вперше новачок турніру здобуває путівку у Фінал.
Другими на майданчик вийшли Імпульс та КІК, перші хвилини матчу Фк КІК  зуміли вирватись вперед,але все ж клас Фк Імпульсу був явно вищим,перемога Імпульса 9-4.
Ото ж Фінал Кубку Імпульс-Суськ,в команди Фк Суськ була підвищенна мотивація здобути перемогу у фіналі.Матч розпочався з рівної гри,завдяки вдалих дій голкіпера команди Фк Суськ рахунок після першого тайму 5-5,у другому таймі знову ж на досвіді зуміли здобути перемогу 9-7,і вперше у своїй історії стати володарем

Далі переможці отримали подарунки від АДФК та Олександра Насонова,гравець Волині переглянув матчі та залишив сувеніри для учасників турніру.

Ото ж перемогу у “Дворовій лізі 2013” здобула команда– Фк Імпульс, ІІ-ЛПК-Юнайтед, ІІІ-КІК.

Переможцем кубка стала команда Фк Імпульс,друге місце здобула районна команда Фк Суськ.

Найкращий воротар Олександр Батрак (Фк Імпульс)
Найкращий бомбардир – Орест Оришкевич (Фк Джокер)
Найкращий гравець – Микола Глушаков (Фк Імпульс)


Фото звіт нагородження Дворової ліги 2013



Асоціація дворового футболу висловлює подяку головного спонсору Дворової ліги  2013 – Дейні Володимиру Юрійовичу,Олександру Насонову за підтримку Дворвого футболу,Анастасії  Заболотній – за фото звіти турніру.

Озюк Микола – Голова Асоціації дворового футболу м.Ківерці

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка