середу, 5 липня 2017 р.

Визначено літніх переможців Дворової ліги

З 24 червня по 1 липня на теренах Ківерцівщини пройшло два турніри під егідою Асоціації дворового футболу Волині – регулярний чемпіонат “Дворова Ліга” та чемпіонат для дітей та юнаків до 16 років “Дитячо-юнацької ліги АДФ Волині (U-16)”.
Ігри “Дворової Ліги” проходили у форматі 7х7 та відбувалися на стадіоні с. Жидичин, таким чином Асоціація продовжує тенденцію розвивати дворовий футбол в області. Після стикових матчів команди були розділенні на "Вищу" та "Першу" ліги відповідно. Фінальні матчі обох ліг пройшли 28 червня та були надзвичайно цікаві та напруженні. Вболівальники мали нагоду спостерігати за інтригою до завершальних хвилин матчів.

Отож, чемпіоном у Вищій лізі стала команда "Сахарадо" із м. Луцька, срібло дісталось колективу із м. Рожище – ФК "Альянс", а бронзу здобула команда "Коршовець" з Луцького району. У Першій лізі перемогу святкувала команда "Реал" (с. Кременець Рожищенський район), ІІ місце посіла команда "Young Boys" (м. Ковель), III місце – "WestNet" (м. Луцьк).

По завершенню “Дворової Ліги”, 1 липня, у Ківерцях стартував чемпіонат для дітей та юнаків до 16 років “Дитячо-юнацької ліги АДФ Волині (U-16)”. Ігри дитячо-юнацької ліги відбувалося у форматі чемпіонату 5х5. Не дивлячись на дощову погоду усі команди показали цікавий футбол та, надіємось, отримали безліч позитиву від турніру. У підсумку перемогу святкувала команда "ФК Альянс" (м. Рожище), срібло здобув колектив "ФК Забороль" з Луцького району, а бронзу – команда "Колос" з м. Ківерці.

По завершенню команди-призери були нагородженні цінними подарунками та пам'ятними призами. Зазначимо, що вчергове головним партнером Асоціації виступив депутат Волинської обласної ради Дейна В. Ю.

Голова Асоціації дворового футболу Волині Микола Озюк зазначив, що дитячі турніри під егідою АДФ не проводилися вже кілька років, тому було досить цікаво та приємно спостерігати за грою дітей. Також він побажав юним футболістам успіхів у їх починаннях та не втрачати футбольний дух.


Зараз на дворі літа – пора відпусток та канікул! Ми надіємося, що Ваш відпочинок буде активним та цікавим! Приєднуйтесь до нас! Беріть участь у турнірах під егідою АДФ та вигравайте призи!!!

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка