понеділок, 24 квітня 2017 р.

Вибрано склад Виконкому та голів комітетів АДФ Волині на сезон 2017 р.

21 квітня в залі СОК “Адреналін сіті” відбулось засідання Виконавчого комітету АДФ Волині, де було обговорено ряд важливих питань, зокрема було озвучено керівників комітетів та склад Виконкому на сезон 2017 року.

Спершу Голова Асоціації дворового футболу Волині Микола Озюк зазначив головну мету та ціль організації у 2017 році та озвучив ряд важливих питань для обговорення, а саме розвиток дворового футболу у регіонах та вдосконалення системи підготовки та проведення змагань.

У процесі обговорення присутні висловлювали власне бачення розвитку організації, вносили свої пропозиції по вирішенню тих чи інших проблемних та спірних питань. У кінці обговорення було обрано склад Виконкому та керівників комітетів АДФВ.

Отже,

Комітет з проведення змагань очолив Поліщук Василь Євгенович, також до його складу увійшли: Озюк М. М., Полійчук О. В. та Мартинюк М. Є.

Комітет з етики та чесної гри очолив: Глинюк Руслан Іванович, до комітету увійшли: Ремесленніков О. О. та Шостак В. В.

Комітет арбітрів очолив – Гоменчук Дмитро Євгенович

Головою Апеляційного комітету призначено: Дубину Андрія Вадимовича. До складу комітету увійшли: Озюк М. М. та Гоменчук Д. Є.

Контрольно-дисциплінарний комітет очолив Шаула Юрій Петрович. До складу укомітету війшли: Поліщук В. Є., Бльох А. М. та Озюк М. М.

Комітет комунікації та з’язків із ЗМІ очолив Полійчук Олександр Володимирович. До складу комітету увійшли Мартинюк М. Є. та Тетюрко М. І.

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка