вівторок, 14 серпня 2018 р.

Кубок Дворової ліги завершив літній сезон АДФ Волині


У неділю, 12 серпня, Асоціація дворового футболу Волині підводила підсумок сезону Літо-2018. Впродовж сезону організаторам вдалося провести три турніри, а саме чемпіонат Дворова ліга, Дитячо-юнацьку лігу та Кубок Дворової ліги. Загалом у змаганнях взяли участь 16 колективів з усієї області.

Глядачі, котрі спостерігали поєдинки, мали змогу побачити яскравий футбол та справжню запеклу боротьбу.

За підсумками літнього сезону абсолютним переможцем став колектив Феміда Юнайтед, котрий здобув перемогу у чемпіонаті Дворова ліга та Кубку Дворової ліги, а у Дитячо-юнацькій лізі перемогу святкувала команда Колос з м. Ківерці.

По завершенню змагань, кращі гравці та команди були нагороджені пам’ятними нагородами, а технічний партнер АДФВ компанія Fenhel sport підготувала вигідні пропозиції для учасників турнірів.

Зазначимо, що вкотре усі турніри Асоціації дворового футболу Волині відбуваються за підтримки депутата Волинської обласної ради Дейни Володимира Юрійовича.

Як зазначив голова Асоціації дворового футболу Волині Микола Озюк: Наступі змагання відбудуться восени. Уже в середині вересня гравців очікує черговий турнір. В планах організації розширювати масштаби турнірів та долучати все нових та нових учасників, адже спорт – це здоров’я!”.

Отож, до нових зустрічей на турнірах під егідою АДФ Волині!!!





0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка